Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Nemzetközi kamionsofőrök, ti...

Nemzetközi kamionsofőrök, ti hogy bírjátok 3-4 hétig a fülkében?

Figyelt kérdés
Segítsen valaki, mit lehet szeretni ebben a munkában? (A pénzen kívül)

2024. jún. 16. 12:26
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
67%
Világot lát az ember. Meló közben meg nincs ott senki, akit folyamatosan el kéne viselni, és ez hatalmas előny.
2024. jún. 16. 12:30
 2/11 anonim ***** válasza:
82%
Azért csak kiszállnak néha...
2024. jún. 16. 12:34
 3/11 anonim ***** válasza:
82%
Az egyedüllét felbecsülhetetlen
2024. jún. 16. 12:57
 4/11 anonim ***** válasza:
20%
A prostizast....gondolom fel szednek 1 par csajt.
2024. jún. 16. 14:57
 5/11 A kérdező kommentje:

A világot szinte csak az autópályáról lehet látni. Amikor a hétvégét autópálya mellett kell tölteni vagy őrzött parkolóban, akkor meg végképp semmi jót nem lehet látni :(

3# Az elején én is így voltam vele, de pl 1 év után nem hiányoznak a nők? xd

Ausztria, Németország, Svédország már nincsnek prostik, de a 100 kilós undorító prostit alapból elkerülném

2024. jún. 16. 18:21
 6/11 anonim ***** válasza:
51%
Nem muszáj az autópályán hétvégézni. Városok szélén is lehet aztán be buszozni, stb
2024. jún. 17. 11:13
 7/11 anonim ***** válasza:
79%
#5 hokizasrol hallottal? :D nem csak mert undorito olyan not dugni akinek ez a dolga es mikor megcsokolod lehet 5 perce mas brokijat xopta, de eleg borsos is az aruk. En nem vettem fel soha senkit, nem akarok nemibetegseget kapni, de ha valaha erre is adnam a fejem akkor is csakis valami rendes helyrol “rendelni”, de azoknak meg ugye 10-20xos az orabereuk :D
2024. jún. 21. 23:00
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
7-es mert nem parkolós ku.vával te smárolsz. 🤣
2024. jún. 22. 11:24
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

#8 fingom sincs még sose qrváztam, de a rendes szex közben azért ez része a dolognak már csak a késztetés miatt is :D de pont a napokban láttam egy videót ahol egy kamion parkolóban egy hölgy kiszáll a fülkéből és sétál elfelé és közben jó nagyokat culázik, hát ... nem hozta meg a kedvem az egészhez az tuti :D de ez csak egy része az undorító kamionos életnek, a benzinkutas wckről ne is beszéljünk, vagy ami sokkal rosszabb a kamionparkolós wc-ről, a többi büdös szagló "kollégáról", a szemét szarrágó balkáni cégekről és azok főnökségéről ehhhhhhh :D

Látod kedves kérdező, hogy mit lehet ebben szeretni? Semmit. Mert amit még meg is szeretsz egy idő után a sok másik szar dolog annyira megmérgezi hogy már azt se fogod szeretni :D És a pénz? Ne röhögtess már... az nem pénz ha sose tudod élvezni mert állandóan el kell menni. Havi 800k-1 millió nemzetköziben, és egy hónapban otthon vagy 2-3 napot :D Élet ez?!

Svájcban kamionozok már, minden nap otthon vagyok és így is sokkal többet keresek mintha a balkáni színekben nemzetköziznék. De előtte 10 évig magyar színben jártam európát, csak akkor jöttem rá mekkora egy retek szar fos világ volt az, amikor ide kijöttem életvitelszerűen.

2024. jún. 23. 13:53
 10/11 A kérdező kommentje:

#9 Én se qváztam még, de már írtam, hogy amerre én járok, 1x sem láttam még. Elméletileg Csehország, Magyarország ahol még lehet űzni ezt a sportot.😄 Az elején még tetszett a "nagy szabadság", amiről beszélnek, de több év után jobban hasonlít az egész egy börtönhöz, mint a szabadsághoz.

#6 Amikor csak tudok városban állok hétvégén, de ezek jellemzően kisvárosok, ahol nincs túl sok látnivaló. A legnagyobb városoknál pl. München, Berlin, Párizs, Stockholm, Prága, Göteborg vagy tele tiltótáblákkal az elkerülő autópályáról vagy nagyon sok idő bejutni az ipari parkból. 😐 És amikor szombat délután megállok, akkor vasárnap bepótolom a szociális életem, pihenek inkább, mint fél napot buszozzak.

Pont ennyit keresek utolsó, amennyit írtál, a pénz része tetszik benne, értékpapírszámlát nyitottam, rengeteget raktam félre. És igen, fszra vesz a főnökség, az elszámoló, az irányító, a rendőr, a targoncás, a portás, a lerakón az iroda, a gumis, a kamionmosó, a szerelő, mindenki. Gondolkoztam én is Svájcon, Németországon, Svédországon, de az nem hiányzik hogy utolsó rabszolgának nézzenek és kidolgoztassák a 15/13 órákat minden nap, én mindent akarok csinálni, csak nem 15 órát dolgozni egy nap. Mi értelme az életnek, ha csak a munkáról szól? Amúgy fiatalon, diplomával kezdtem ezt az egészet (nem 1-2-3 hónapig csináltam), de pár hónap és keresek mást. AKI GONDOLKOZIK A KAMIONOZÁSON ÉS LÁTJA A CUKI HR NÉNIK BEETETŐ SZÖVEGÉT A HIRDETÉSEKBEN, VIDEÓKBAN, HIGYJÉTEK EL, NEM AKARJÁTOK EZT CSINÁLNI!

2024. jún. 23. 20:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!