Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Nemzetközi kamionsofőrök, ti...

Nemzetközi kamionsofőrök, ti hogy bírjátok 3-4 hétig a fülkében?

Figyelt kérdés
Segítsen valaki, mit lehet szeretni ebben a munkában? (A pénzen kívül)

jún. 16. 12:26
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

6-os vagyok,

Kis városok környékén is vannak szép helyek, de én voltam Barcelonában és Párizsban is. Párizsban pl 200 méterre álltam a villamos megállótól legálisan, volt vagy €10 a parkolás 3 napra.

Én Skóciában élek és nem érzem magam nagyobb rabszolgának, mint Magyarországon. Itt is befigyel a 15 óra ha hetelsz, ha napizol akkor 10-12 óra a műszak, én az utóbbiban vagyok. Én csak ajánlani tudom külföldet, mert amíg nem éltél kint addig csak hiszed, hogy jól keresel Magyarországon, de nem! Csöves migráns sem vagyok, az egyik legjobb sofőr vagyok a cégnél jópár skóttal a hátam mögött.

jún. 24. 11:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!