Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Forgalmi vizsgán mi számít...

Forgalmi vizsgán mi számít lassú haladásnak a városban?

Figyelt kérdés
Azért buktattak meg mert lassan mentem városban kb ez olyan 40 km-h de más hibám nem volt, a 42. percben. Papírt szoktak adni a bukás okáról mert én egyszer sem kaptam eddig semmit, mikor pedig számon kértem nem adnak ilyesmit ez igaz? továbbá ezért buktatnak mert 40-el megyek? de más hibám nem volt ráadásul a vizsga végén már ez hihetetlennek tünik nekem igencsak.

2023. júl. 3. 18:05
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
100%

"sok debil van itt de nem kell a szavukra adni"

Érdekes, a sok debil képes volt érvekkel és tényekkel szolgálni veled ellentétben te csicska.

"40-45 mint ahogy korábban írtam tökéletes kezdőként"

Igen, tökéletes ha minden vizsgán garantáltan meg akarsz bukni. Mert csak ezredjére is azt tudom írni ami a valóság. Ez bukást jelentő tényező.

2023. júl. 6. 20:37
 32/32 anonim ***** válasza:
0%

bla bla bla bla bla

a napi fusztrációdat valahol le kell vezetned megértelek!!

de azt kéne meg érteni hogy ezt nem kell véresen komolyan venni volt egy kérdés amire válaszoltál

és én is válaszoltam a többi a kérdezőn múlik meg a következő vizsgabiztoson meg hogy milyen lesz a forgalom stb

attól hogy te azt gondolod hogy a 40/45km lassú attól nekem nem lesz se rosszabb se jobb

mint ahogy írtam korábban

nem fontos hogy igazam legyen

manapság az embereknek nagyon nagy az igazság érzetük pedig hiába van valakinek igaza semmit nem ér vele max a bíroságon:)

2023. júl. 6. 20:48
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!