Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Forgalmi vizsgán mi számít...

Forgalmi vizsgán mi számít lassú haladásnak a városban?

Figyelt kérdés
Azért buktattak meg mert lassan mentem városban kb ez olyan 40 km-h de más hibám nem volt, a 42. percben. Papírt szoktak adni a bukás okáról mert én egyszer sem kaptam eddig semmit, mikor pedig számon kértem nem adnak ilyesmit ez igaz? továbbá ezért buktatnak mert 40-el megyek? de más hibám nem volt ráadásul a vizsga végén már ez hihetetlennek tünik nekem igencsak.

2023. júl. 3. 18:05
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
100%

#19 Sajnálom hogy te ekkora csicska vagy, hogy neked csak a kamu béjemvé sztorik meg személyeskedés jut.

Veled ellentétben én tényeket közöltem. Az indokolatlanul lassú haladás egyértelmű bukást jelentő tényező a vizsgán. Le van írva feketén-fehéren. Nincs miről beszélni.

[link]

2023. júl. 5. 18:12
 22/32 anonim ***** válasza:
0%

#20/#21

lehet hogy csicskaság,

a bmw meg nem tudom miért kamu

18 éves korom óta dolgozok van egy kicsi házam sikerült összegyűjtenem 9 milliót abból vettem egy autót 4,5 millióért

nem dohányzom,nem szórom a pénzt ennyi,

a sebességre visszatérve nekem tök mindegy mit gondolsz

városon belül elég 42-45 km

az hogy ezzel ki ért egyett az nem érdekel nem fogok egy ilyen piti dolgon vitatkozni

ha akarsz felőlem 100km is mehetsz

2023. júl. 5. 22:19
 23/32 anonim ***** válasza:
100%
#22 Aki szerint elég városon belül 40-el tötyögni azzal tényleg semmi értelme vitatkozni. Oszthatod az észt hogy mi vagyunk a gonosz száguldozók, de még mindig ott tartunk, hogy ez már egy forgalmi vizsgán is alapból bukást jelentő dolog. Nem véletlenül.
2023. júl. 5. 22:24
 24/32 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy van egy olyan szerény érzésem, hogy BMW-s barátunk a kérdező egy másik regisztrációról. Nem volt elég, hogy egymás után kiírt 3 kérdést, most már válaszol is rájuk a csicska.
2023. júl. 5. 22:25
 25/32 anonim ***** válasza:
0%

#23#24 nem én írtam ki a kérdést,a kérdezőnek szerettem volna segíteni hogy ne legyen csalódott ne menjen el a kedve a vezetéstől,nekem nem fontos hogy igazam legyen el mondom a véleményem oszt kész megértem hogy van aki másképp gondolja ezzel nekem nincs is bajom,

ha egyetért ha nem akkor is ugyan az van

2023. júl. 5. 22:34
 26/32 anonim ***** válasza:
70%

/15 Autista törpe ***** válasza:

100%

Elsőre átmentem, igaz vettem nem kevés plusz órát, olyan 45-50 körül voltam papíron.

Amiket a kérdező ír azért elég fontos dolgok. A vizsgának valójában arról kell(ene) szólnia, hogy tudsz biztonságosan vezetni, és ha még nem megy, akkor bizony gyakorolni kell.

Én mondjuk pont nem értek egyet abban, hogy lazábbra kellene venni az oktatást és vizsgát. Szerintem pont, hogy sokkal szigorúbban kellene nézni, ki vezethet és ki nem. Mert sajnos sokan mentálisan sem lennének alkalmasak a vezetésre. Mert addig oké, hogy valaki "mer" vezetni értsd, tapossa a gázt, de a baj ott jön el amikor baleset lesz és megsérül/meghal valaki. Vagy épp elég ha anyagi kár keletkezik, egy sima koccanás is indulhat félmilliótól.

A tapasztalt sofőr dologgal is az a baj, hogy hiába van valakinek jogosítványa, attól még nem feltétlenül lesz alkalmas "oktatásra" vagy biztonságos közlekedésre. Saját apám lenne az utolsó a világon, akivel egy autóba ülnék, mert idióta agyatlan módjára közlekedik és mások mellett ülve is csak a "nyomjad már neki, mutasd már meg mit tud, mit fosol tőle" mentalitása jön elő ami nyilván nem egészséges dolog.

"téged idézlek"

látod egyszer azt írod hogy kellenek a szabájok egyszer meg azt hogy nem

jó nagy zavar lehet a fejedben

2023. júl. 6. 10:03
 27/32 anonim ***** válasza:
Idézd légyszíves hol írtam, hogy nem kellenek a szabályok. Köszönöm.
2023. júl. 6. 15:42
 28/32 anonim ***** válasza:

Ha már magamat idézem, mindent leírtam régen is:

"A vizsgának valójában arról kell(ene) szólnia, hogy tudsz biztonságosan vezetni, és ha még nem megy, akkor bizony gyakorolni kell."

Nyilván aki 40-el halad indokolatlanul annak még gyakorolni kell. Ennyi a történet.

De továbbra is várom hogy idézd, hol beszélek szabálytalan közlekedést támogatva. Tekintve hogy ha azt mondom illene 50 helyett 50-el menni abban semmi szabálytalan nincsen.

És továbbra is ott tartunk, hogy én a tényeket írtam le, te meg simán csak személyeskedsz. Jó nagy zavar lehet a fejedben.

2023. júl. 6. 15:49
 29/32 A kérdező kommentje:
jó nagy veszekedés lett egy sima kérdésből, minden esetre következő alaklomra megpróbálok gyorsabb lenni. Egyébként pont azért nem akartam nyomni neki amit írt már valaki előttem hogy sok a zebra meg a lámpa kitakart részek stb... és főleg hogy nem akartam hibát elkövetni mivel nagy nyomás is van az emberen vizsga közben legalábbis rajtam, de sima vezetéseknél pl. tartom a tempót 45-50 között. Ahol vizsgázok sok a meredek lejtő szóval könnyen belelehet szaladni egy 50 feletti bukásba anélkül is hogy nyomnád a gázpedált. Sok a 30-as 40-es tábla kitakart nehezen észrevehető részeken. Az előttem szólóval aki írta hogy kezdő vezetőként elég 45 azzal egyetértek, nyílván akkor lesz gyorsabb az ember ha rutinja és önbizalma lesz a hónapok és évek alatt.
2023. júl. 6. 18:56
 30/32 anonim ***** válasza:
0%

én nem akartam veszekedni de sok debil van itt de nem kell a szavukra adni,40-45 mint ahogy korábban írtam tökéletes kezdőként,meg nem is értem hogy aki szeret autót vezetni az miért akkar minél hamarabb kiszállni az autóból

a vezetést élvezni kell akinek meg a vezetés egy teher az ne üljön autóba ott a busz vonat stb

vizsgabiztoson sajnos sok múlik

első a biztonság!

sok szerencsét kívánok a következő vizsgához!!

2023. júl. 6. 20:33
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!