Forgalmi vizsgán mi számít lassú haladásnak a városban?
#19 Sajnálom hogy te ekkora csicska vagy, hogy neked csak a kamu béjemvé sztorik meg személyeskedés jut.
Veled ellentétben én tényeket közöltem. Az indokolatlanul lassú haladás egyértelmű bukást jelentő tényező a vizsgán. Le van írva feketén-fehéren. Nincs miről beszélni.
#20/#21
lehet hogy csicskaság,
a bmw meg nem tudom miért kamu
18 éves korom óta dolgozok van egy kicsi házam sikerült összegyűjtenem 9 milliót abból vettem egy autót 4,5 millióért
nem dohányzom,nem szórom a pénzt ennyi,
a sebességre visszatérve nekem tök mindegy mit gondolsz
városon belül elég 42-45 km
az hogy ezzel ki ért egyett az nem érdekel nem fogok egy ilyen piti dolgon vitatkozni
ha akarsz felőlem 100km is mehetsz
#23#24 nem én írtam ki a kérdést,a kérdezőnek szerettem volna segíteni hogy ne legyen csalódott ne menjen el a kedve a vezetéstől,nekem nem fontos hogy igazam legyen el mondom a véleményem oszt kész megértem hogy van aki másképp gondolja ezzel nekem nincs is bajom,
ha egyetért ha nem akkor is ugyan az van
/15 Autista törpe ***** válasza:
100%
Elsőre átmentem, igaz vettem nem kevés plusz órát, olyan 45-50 körül voltam papíron.
Amiket a kérdező ír azért elég fontos dolgok. A vizsgának valójában arról kell(ene) szólnia, hogy tudsz biztonságosan vezetni, és ha még nem megy, akkor bizony gyakorolni kell.
Én mondjuk pont nem értek egyet abban, hogy lazábbra kellene venni az oktatást és vizsgát. Szerintem pont, hogy sokkal szigorúbban kellene nézni, ki vezethet és ki nem. Mert sajnos sokan mentálisan sem lennének alkalmasak a vezetésre. Mert addig oké, hogy valaki "mer" vezetni értsd, tapossa a gázt, de a baj ott jön el amikor baleset lesz és megsérül/meghal valaki. Vagy épp elég ha anyagi kár keletkezik, egy sima koccanás is indulhat félmilliótól.
A tapasztalt sofőr dologgal is az a baj, hogy hiába van valakinek jogosítványa, attól még nem feltétlenül lesz alkalmas "oktatásra" vagy biztonságos közlekedésre. Saját apám lenne az utolsó a világon, akivel egy autóba ülnék, mert idióta agyatlan módjára közlekedik és mások mellett ülve is csak a "nyomjad már neki, mutasd már meg mit tud, mit fosol tőle" mentalitása jön elő ami nyilván nem egészséges dolog.
"téged idézlek"
látod egyszer azt írod hogy kellenek a szabájok egyszer meg azt hogy nem
jó nagy zavar lehet a fejedben
Ha már magamat idézem, mindent leírtam régen is:
"A vizsgának valójában arról kell(ene) szólnia, hogy tudsz biztonságosan vezetni, és ha még nem megy, akkor bizony gyakorolni kell."
Nyilván aki 40-el halad indokolatlanul annak még gyakorolni kell. Ennyi a történet.
De továbbra is várom hogy idézd, hol beszélek szabálytalan közlekedést támogatva. Tekintve hogy ha azt mondom illene 50 helyett 50-el menni abban semmi szabálytalan nincsen.
És továbbra is ott tartunk, hogy én a tényeket írtam le, te meg simán csak személyeskedsz. Jó nagy zavar lehet a fejedben.
én nem akartam veszekedni de sok debil van itt de nem kell a szavukra adni,40-45 mint ahogy korábban írtam tökéletes kezdőként,meg nem is értem hogy aki szeret autót vezetni az miért akkar minél hamarabb kiszállni az autóból
a vezetést élvezni kell akinek meg a vezetés egy teher az ne üljön autóba ott a busz vonat stb
vizsgabiztoson sajnos sok múlik
első a biztonság!
sok szerencsét kívánok a következő vizsgához!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!