Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Beugrós kamionos munka?

Beugrós kamionos munka?

Figyelt kérdés
Sziasztok, esetleg valaki tud olyan céget, aki keres nemzetközire C+E beugróst? Két hetet tudnék vállalni egy hónapban a suli és a saját vállalkozás miatt úgy, hogy abban a kéthétben is lehetőleg a hétvége otthon. Azért írom a kérdést mert nem tudom mennyire reális elvárás ez. Belföldre vannak beugrós melók, de azok kevesebbet fizetnek.

tegnap 19:27
 1/10 anonim ***** válasza:
64%

Van, 2hét pont jó mert akkor már a 45öst otthon töltöd.

Tapasztalatod van? gartnernél dolgozom, itt van felvétel ponyvára,és ha jól tudom hűtőre is, adr-re fix van.

tegnap 19:35
 2/10 A kérdező kommentje:
A két hetet úgy értettem, hogy utána 2 hét otthon. Ez szokott problémát okozni. Ponyvással nincs tapasztalatom 5,5 tonnás dobozossal jártam régebben.
tegnap 19:40
 3/10 anonim ***** válasza:
akkor kezdő vagy ponyvással, betanulás van, de van 2/2, rugalmasak.
tegnap 19:41
 4/10 anonim ***** válasza:

Amekkora sofőrhiány van, simán belefuthatsz ilyen lehetőségbe.

Kérdezd körbe a nagyokat, akiknek a telephelye belátható távon belül van

tegnap 20:16
 5/10 anonim ***** válasza:
27%

Egy normális cég nem vesz fel ez biztos.

Nincs gyakorlatod, már kivan zárva.

AZ is kérdés hogy így gyakorlat nélkül te elmernél indulni nemzetközizni.

Attól ez sokall nehezebb mint sem vezetés csak.

ma 07:06
 6/10 anonim ***** válasza:
75%

Miért ne venné fel normális cég? Sok cég biztosít betanítást, 1-2 hét alatt nagyjából, itt a gartnernél is van betanítás.

Azért ez nem agysebészet. Ha meg van a GKI vizsgája nagyjából képben van a dolgokkal, kis papírmunka, illetve technikai dolgok(tolatás) amik visszavannak azok meg hamar elsajátíthatóak.

ma 07:18
 7/10 anonim válasza:
56%
Nagyjából minden ilyen munkákkal van teli. Elég érdekes hogy te nem találsz.
ma 07:31
 8/10 anonim válasza:
74%

"Egy normális cég nem vesz fel ez biztos.

Nincs gyakorlatod, már kivan zárva."

Te komolyan azt hiszed, hogy mi a többiek gyakorlattal születtünk?

ma 07:35
 9/10 anonim ***** válasza:
0%

Ha valaki 2 hétre ér rá a suli miatt, akkor mikor tanuljon be??

De azért okoskodjatok csak !!!

Bizony több hét és hónap mire az alapokat megtanulja az ember és el mer indulni egyedül például spanyolba és onnan vissza francia vagy német és esetleg haza. És még ez nagyon ideális fuvar.

De ez meg nem fér be 2 hétbe sehogyan se.

ma 07:44
 10/10 anonim ***** válasza:
81%
nem fér bele a 2hétbe a betanulás? Mert? fejtsd már ki, 29éves vagyok, és 6éve kamionozok, 4napos betanulásom volt, látták, hogy ment és mentem is egyedül... Mindenhol ott van az internet, nálunk van egy zárt fb messenger csoport, ha valaki valamit nem tud az kérdez, pl parkolás, papírozás, vámolás.. nem egy atomfizika.
ma 07:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!