Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » PÁV 1 vizsgára hogyan készüljek?

PÁV 1 vizsgára hogyan készüljek?

Figyelt kérdés

Mi várható a Páv 1 vizsgán?

Befizettem 21ezer forintot,kell még valamit befizetni majd ezen kívül?

Jövőhét kedden megyek,nem tudok Páv 1ről semmit még.

Aki volt nemrégiben,elmesélné mi várható ott? Mennyire nehéz? Stb stb

Előre is köszönöm mindenkinek a válaszokat,legyetek velem megértőek :)

tegnap 13:59
 1/4 anonim válasza:
71%
Nem kell rá készülni sehogyan. Leülsz egy gép elé, teljesíted a feladatokat, utána elbeszélgetsz egy psichológussal és kijössz az igazolással. Olyan része nincs amire készülni lehetne. Igazából akkor értelmét is vesztené a teljes eljárás. Épp arról szól, hogy valaki alkalmas -e vagy nem. Ha készülni lehetne mindenki alkalmas lenne.
tegnap 14:51
 2/4 anonim ***** válasza:
52%
Sehogy, nyomkodni kell a gombokat,semmi extra.
tegnap 15:31
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen,szurkoljatok nekem. Remélem sikerülni fog.
tegnap 17:14
 4/4 anonim ***** válasza:
Bementem, leültettek egy gép.elé, vegig toltam, volt egy pszichológus a másik szobába aztán monndta, hogy 5 év múltva tali. Nem nagy cucc csak azért csináltam meg mert egy mentőssel veszekedtem kommentbe mert h én követem a mentőt autóval és piedesztára emelte a "végzettségét" erre fogtam mondom megcsinálom azt beküldöm, hogy "ne te csicska furgonos" így is lett, nem is reagált rá.
ma 02:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!