Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » B kategóriàs jogosìtvànynàl...

B kategóriàs jogosìtvànynàl hasonló feladatok lesznek a vizsgàn is, mint az e-titàn próbavizsgàs feladatainàl? Szinte ugyanazok lesznek?

Figyelt kérdés
Persze ez nem azt jelenti, hogy szó szerint bemagolom a kèrdèsekre a vàlaszt, csak szeretnèm tudni, hogy mire szàmìtsak, hogy totàl màsok lesznek-e vagy ezek. Mert ahogy èszrevettem, itt is folyamatosan ismétli a kérdéseket, szóval innen gondolom, hogy azokat nagyon meg akarja velünk tanultatni ès a vizsgàn is ilyenek lesznek, de nem tudom. Aki volt màr vizsgàzni ès az etitànon tanult, milyen volt? Àtmentetek elsőre?

#autó #KRESZ #B kategóriàs jogsi
dec. 30. 09:19
 1/2 anonim ***** válasza:
Akármennyit gyakorolsz, akkor is lesznek új, vagy másként fogalmazott kérdések. Én 3-nál is észrevettem, hogy ilyennek tuti nem találkoztam a gyakorlásnál, ezért sem szabad arra játszani, hogy megtanuld a jó válaszokat, hanem a Kresz logikáját kell megérteni, hogy mi miért van. Gondolom azért löki újra és újra ugyanazokat a kérdéseket, mert idővel ezeket reflexből kell tudnod, ugyanis a forgalomban nem lesz 1 perced, hogy eldöntsd kinek van elsőbbsége.
dec. 30. 09:41
 2/2 anonim ***** válasza:

Több ezer kérdésből dob ki neked a vizsgáztatásnál a gép. Ezt azért vezették be, hogy ne legyenek olyanok, akik sikeresen átmennek, de értelem nélkül. Begyakorolták, hogy mire mit kell nyomni, de nem ismerek a szabályt és nem tudják mi annak az oka.

Ha tanultál, értőn olvastál, és nem kapkodsz, akkor a teljesen ismeretlen kérdésre is meg tudsz felelni.

Hogyan lehet ilyen sok, kérdés, amikor a komplett rendelet sem terjedelmes? Úgy, hogy ugyanazt többféleképpen is megfogalmazzák, és néha csak egy írásjel, egy szó eltérés van benne.

Mintának (szándékosan nem közlekedési kérdést írok)

1. Mennyi tojást kell felütni palacsintasütés előtt?

2. Mennyi tojást kell felütni palacsintasütés után?

Ha az első két szó ismerős, és az 1. válaszból, akkor már nyomod is a begyakorltat. De a másiknál csakis az egyet sem lehet a jó válasz.

Szóval ilyen trükkös dolgok vannak a kibővített kérdéstömegben.

dec. 30. 10:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!