Útkereszteződésnek számít a behajtani tilos tábla önmagában, útkereszteződés nélkül?
Én még azt se tartom kizártnak hogy amire én gondolok ott van e ilyen tábla.
Kérdés része az hogy a szembe forgalom tábla útkereszteződést is jelent-e?
Mert ez kimerítené azt amit hiányolt a troll hogy a tábla hátoldala felől közelítve nem érvényes rá a táblán túl lévő rész. Még ha nem is így trollkodott ezt volt a mondandójának a lényege
#56, úgy lett volna korrekt a linket, ha linkeled a 100 méterrel korábbi táblát is:
És ha erre a szakaszra megállni tilos korlátozás érvényes, akkor annak a kétirányú szakaszon visszafelé is ki kell téve lennie.
Bírom e kérdező vergődését, leugat mindenkit, jogsi nélkülieknek nevezi őket. Csak szánom ezt a majmot 34 éves félmillió kilométeres jogsival saját hibás baleset nélkül.
A lényeg, egy táblától nem válik egy részben egyirányú utca útkereszteződéssé.
#62: Oké, van egy zsákutca tábla, és?
Ettől még ha bemegyek és megfordulok, akkor ugyanúgy nem tud(hat)om, hogy az egyirányú szakaszon volt-e valamilyen tiltás vagy korlátozás.
Te nem vagy tisztában. A KRESZ világosan leírja mi a kereszteződés. Egy tábla nem kereszteződés.
Te csak egy ki agresszív mamakedvence kispöcs vagy, aki otthon megszokta, hogy mindig neki van igaza. Ha élőben ugattál volna be így és ennyiszer, most valószínűleg a sürgősségin ülnél, csak szólok...
Visszatérve a nyálas kisfiúk vergődéséről a tényekre, a KRESZ leírta, sok ember leírta, mi kereszteződés és mi nem az. Te ezt nem vetted tudomásul, és csak a magadér fújod. Nem kell nekem igazat adni, mert nekem olyanom egész végig volt.
Ha bármilyen tábla volt az utca végén az egyirányú szakasz kezdetén, akkor itt a másik végén a megfordulók kedvéért azt meg kell ismételni. Bizonyára ez benne van a vonatkozó KÖHÉM rendeletben, mint ahogy az is benne van, hogy a KRESZT nem ismerő majmok szivatására szánt rajzos kérdés, a kanyarodó főútvonal esetén kinek van elsőbbsége, a kanyarodó út nyomvonalán közlekedő busznak, vagy az alárenfelt útról kijövő személyautónak, szóval ez a kérdés nem létezhez, mert a kanyarodó főútvonalas lámpás kereszteződésnél az ilyen módon történő forgalomirányító jelzőlámpa programozást a rendelet kategorikusan tiltja. Tilos, nincs, nem lehetséges a rajzon szereplő kereszteződés.
"Bizonyára ez benne van a vonatkozó KÖHÉM rendeletben..."
Belinkelnéd? Köszi.
" Bizonyára"
Nagyon komoly érv ez is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!