Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Útkereszteződésnek számít a...

Útkereszteződésnek számít a behajtani tilos tábla önmagában, útkereszteződés nélkül?

Figyelt kérdés
2022. dec. 9. 11:59
1 2 3 4 5 6 7
 51/70 A kérdező kommentje:

" Egyirányú utcában tilos bal oldalon parkolni? Nekem ez új.

Melyik országban vezetsz te? "

Te meg minek beszélsz hozzá ha azt se tudod hogy a behajtani tilos tábla elött már nem egyirányú az utca. Akkor se ha neked háttal van az a tábla. Egyetlen egy esetben egyirányú ha van rögtön ott egy kék alapon fehér nyílas négyszögletű tábla. De erről nincsen szó, merthogy arról van szó hogy többé már nem egyirányú az utca.

2022. dec. 9. 17:59
 52/70 A kérdező kommentje:
50 És akkor az egyirányú utca meg a két iranyu utca ha találkozik az egy út ha jól értem legalábbis a te olvasatodban.
2022. dec. 9. 18:02
 53/70 anonim ***** válasza:
100%

Miért nincs még ez a végtelenül debil kérdés törölve?

Csak a kérdező fröcsög benne, mint egy hisztis k#rva, értelme meg az égvilágon semmi.

2022. dec. 9. 19:11
 54/70 A kérdező kommentje:
Mert attól hogy ti tudatlanok vagytok a kérdés még valós.
2022. dec. 9. 19:21
 55/70 anonim ***** válasza:
100%

"De ismételten írom ne olyanok irkaljanak akik sem ezt sem azt sem tudják hogy egy utkeresztezodes feloldja a megallni tilost..."

Kérdező, fogadj szót saját magadnak kérlek szépen!

Mert itt egyetlen ember van, aki teljesen fogalmatlan: te magad. Tehát ne írj többet. Mindenre választ kaptál. Arra is hogy mi útkereszteződés, és mi nem.

Azt pedig külön köszönöm, hogy ismét bizonyítottad azt a tételt, hogy a valós tudás és az ego egymás reciprokai.

2022. dec. 9. 21:28
 56/70 anonim ***** válasza:
68%

Aki példát kért:

[link]

Szerintem jogos a kérdező felvetése. Ha én itt visszapattanok a behajtani tilos tábláról, akkor honnan tudhatom, hogy korábban milyen tiltótáblák voltak?

2022. dec. 9. 21:31
 57/70 A kérdező kommentje:
Szerintem annak nincs jogsija aki ilyesmit el se tud képzelni. Max a KRESZ táblák neveit tudja mert megtanulta, de már a jelentését se.
2022. dec. 9. 22:08
 58/70 anonim ***** válasza:
51%

Igen, szerintem is feloldhatja a megállni tilos táblát. Amikor így meg van osztva egy utca, a behajtani tilos táblától vehetjük útelágazásnak.

Van olyan is, hogy parkoló zónán belül van behajtani tilos, kivéve engedéllyel. Akik behajthatnak, nem fizetnek parkolásért, pedig nincs kint zóna vége tábla.

Sok oldalon át már elment a téma személyeskedésbe, de a kérdés valid.

2022. dec. 10. 08:41
 59/70 A kérdező kommentje:
Itt szinte mindig ez megy. Az a ritka amikor jön valaki aki tudja hogy miről van szó.
2022. dec. 10. 09:08
 60/70 eddiboy ***** válasza:
100%
Ha az út közepén van egy behajtani tilos tábla, vagyis onnan egyirányú szemből, akkor a másik irányból kellene lennie egy szembeforgalom táblának. Ennek még kereszteződés előtt is kint kéne lennie, ha a kereszteződéstől már kétirányú az utca, de ezt rendszerint el szokták felejteni kitenni, az ember meg találgassa, hogy vajon itt már 2 vagy még egyirányú az út. Ismerek ilyen helyet.
2022. dec. 10. 16:22
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!