Útkereszteződésnek számít a behajtani tilos tábla önmagában, útkereszteződés nélkül?
"A táblákat az arca felől értelmezzük, nem a hátoldalától."
Ostobaság, az elsőbbségadás jelzőtábla Nem véletlenül az egyetlen lefelé álló 3szög és az se véletlen hogy a stop tábla hatszögletű...
Szépen kell beszélni a kérdezőkkel, de nem könnyű.
Lehet, nem magyar az anyanyelved? Ezt a két táblát a hátoldala felől FELISMERHETŐVÉ tervezték, de nem a hátoldala felől kell teljesíteni az utasítását.
Kerek tábla sokféle van utasítást adó és tiltó. Honnan a fenéből tudod, mi van az elején?
Kérdező adtam normális választ. Azért kérem az utcaképet, mert én ilyennel nem is emlékszem, hogy találkoztam volna, érdekel, hol van ilyen.(Ahogy kommunális autóval sem találkoztam egyirányú utcában szemben, de tudom hogy jöhet pl.)
Ettől még én szereztem jogosítványt és ismerem a szabályokat.
Bezárt valami kisegítő iskola, vagy honnan jön ide ez a rengeteg debil kérdező mostanában?
Jelentsétek a kérdést minél többen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!