Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Miért vezetnek vidéken ennyive...

Miért vezetnek vidéken ennyivel lassabban és bénábban?

Figyelt kérdés

Nem a vidékieket akarom leszólni, vagy a Pestieket Isteníteni, mind vidéken, mind Budapesten van sok jó sofőr, és sok béna sofőr.

Viszont eddig a munkám miatt akárhányszor vidékre kellett mennem (heti 3-4 alkalom), azt tapasztalom, hogy nagyon lassan mennek az emberek.

90-es táblánál 70-80-al, 110-es táblánál belső sávban 90-el, egyszerű kereszteződésekbe tökölnek, körforgalomban tökölnek, városban 30-ra visszavesznek, még akkor is ha konkrétan senki nincsen a környéken, szóval lehetne haladni.

Nem ezen a plusz időn múlik, meg nem vagyok türelmetlen, ha valaki így vezet, hát így vezet, csak nem értem, csak én fogok ki ilyeneket és pont vidéken, vagy ez általános eset?

2022. aug. 9. 14:19
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Eltem eleget pesten, ugyhogy ertelek. Sajnos a folyamatos rohanás és a pesti életérzes ezt hordozza magában a " nagyonpesti" arcoknál. Haladni gyorsan gyorsan, nemerekramindenkikpjabe. Nagyon vicces volt egy sráctól ugyan ezt hallgatni, aki 2 éve költözött fel, amikor en már 8 eve ott szívtam jópár europai nagyvarost megjárva. A gyors savban kullogókat sosem fogom megérteni, de ezt leszamítva, egy mondjuk megyeszekhelyt 20 perc alatt keresztül viszel 10 pirossal 50-nel, amíg pesten nyilván a dugóban állva megteszel 3 km-t ezalatt, és még mindíg a XI-ben vagy...

Szóval a vidékiek kiegyensúlyozottabbak, és ráérősebbek. Ez van!

2022. szept. 7. 22:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!