Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Mikor kezdtetek el parkolni?

Mikor kezdtetek el parkolni?

Figyelt kérdés

22. óránál tartok és még mindig nem volt parkolás sőt, megfordulás is valamikor az első órákon volt és azóta sem.

Na meg azt vettem észre a múltkor hogy konkrétan félórát lecsípett az oktató az órámból, 10:30-ra mentem de a kartonba 10 óra volt beírva, ha következő alkalommal is ezt csinálja tuti szólok neki.

2022. júl. 31. 07:27
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

mindjárt az első órán, forgalomban még nem is voltam

minden oktatónak mások a módszerei, de szerintem ez így nem jó

én a helyedben váltanék

2022. júl. 31. 08:57
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

60 óra után mentem az első forgalmi vizsgámra (oka van, hogy eddig tartott, hosszú), konkrétan a vizsga előtti utolsó órán mutatta meg az oktató a parkolást és a megfordulást. Meg is buktam persze.

Utána oktatót váltottam, vele minden órán parkoltunk egy vagy kétféleképpen, és mindkét fajta megfordulást is gyakoroltuk mindkét órán. Vele sikerült is.

2022. júl. 31. 09:23
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Az első órán a parkolással kezdtünk a tanpályán, miután megmutatta, hogy kell kezelni az autót, mentünk egy-két kört, aztán parkolás. Utána is minden órán gyakoroltunk. Szerintem szólj az oktatónak, hogy azt is csináljátok, nagyon sokan a parkolás miatt bukják a vizsgát.
2022. júl. 31. 16:41
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Talán 4. óra környékén. Azt hiszem talán a 4. órától a 7.-ig a parkolás volt a fő dolog, a legtöbb óra azzal ment el. Utána pedig minden órán max. 1-2 alkalommal parkoltam, és aztán amikor már 20-25. óra környékén tartottunk, akkor újra egy picit hangsúlyosabbá vált a parkolás gyakorlása.
2022. júl. 31. 17:09
 5/5 Senior Séf ***** válasza:
100%
Az első volt, amit belém vert, a parkolás. Elölről, tolatva, útszélre, derékszögben, mindenhogy. Igaz, ennek már 45 éve.
2022. aug. 3. 16:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!