Miután megkaptátok a jogositványt mennyi idő eltelte utan kezdtetek el teljesen önállóan vezetni, ugy hogy nem volt mellettetek senki? féltetek?
Figyelt kérdés
2015. jún. 1. 17:19
1/4 anonim válasza:
3 hónap. Akkor vettem meg az autót. :) egyből egyedül vezettem, de ennek már 15 éve.
2/4 anonim válasza:
Hát igazából első pár nap anya mellettem ült, bár nem azért mert kellett segitsen csak együtt mentünk. 5 nap múlva már teljesen egyedül mentem 30 km-re. Ettől féltem, aztán már mikor haza mentem, akkor nem féltem, simán ment minden. Aztán 2 hónap múlva volt egy 200 km-es utam, attól megint féltem, de 100 km után teljesen felszabadultam, nagyon élveztem. Igazából én mindig is autómániás voltam, imádok vezetni is, hamar belejöttem, de azért kellett egy kis támogatás. A kulcsszó a gyakorlás.
3/4 anonim válasza:
Nekem kb. fél év volt. Nem féltem, sőt, igazából már eléggé zavart, hogy mindig ott van mellettem valaki, aki figyel. Csak hát ugye családi autók, és nyilván féltette őket a gazdája. :D
4/4 anonim válasza:
1x parkolóban, 1x 30as övezetben, 1x pedig városban lanyha forgalomban mentem párommal, illetve apósommal. utána azonnal egyedül ültem kocsiba, és mentem kocsikázni.
Nem voltam túl magabiztos, rengeteget hibáztam, lefulladtam, így legközelebb még 1x mentem az oktatómmal, aki kijavította a hibáimat.
Azóta nem gond a vezetés, az ovisommal a hátam mögött sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!