Túl merev vagyok vezetés közben. Ti is így kezdtétek?
Nemrég kezdtem az autóssulit,de akárhányszor vezetek (még csak gyakorlópályán),nagyon merev a testtartásom. Ez alatt azt értem,hogy nem dőlök neki az ülésnek,pedig szépen be van állítva a "méreteimhez"...
Az oktató már figyelmeztetett,hogy nem jó ha így ülök,mert így szokom meg és fájni is fog a hátam. Nem igazán tudom elengedni magam és hátradőlni...
Változhat ez még?
Ti is így kezdtétek?
18L
Persze, hogy változni fog.
Valamilyen mértékben mindenki feszült még a legelején.
Nagyon remélem,mert el sem tudom képzelni,hogy (majd ha meglesz a jogosítvány) én úgy vezessek egy órát is akár...
Nehezen engedem el magam,és ez rossz..
Hát nekem még csak egy éve van jogsim, szóval még friss az élmény. Az oktatáson és a vizsgán mivel izgultam én is nagyon mereven ültem, és utána még egy darabig így volt.
Nekem sajnos nem az oktatóm jegyezte meg, hanem a barátnőm és a család, hogy nem így kéne ülnöm.
Nem volt nehéz átszoknom, mikor beültem a kocsiba, a tükröket akkor állítottam be miután kényelmesen elhelyezkedtem, így vezetés közben ha bele néztem és nem láttam semmit rögtön tudtam, hogy rosszul ülök, és ilyenkor kénytelen voltam változtatni rajta.
Szóval képes leszel átszokni :)
Eleinte elöfordult Velem is, hogy mereven ültem, de az oktató autóban rohadt kényelmes volt az ülés, olyan fagyöngy huzat volt rajta mint anno a libafoszöld wartburgunkban.
Szerintem autótól is függ amúgy, mert ameddig egy kis rotyadékom volt, addig mindig peckesen ültem benne, kényelmetlen volt nagyon, viszont amióta egy felsö kategóriás autóval járok, olyan mintha egy fotelba ülnék és csak megy alattam a hajó, billeg, ring, fordul, mindezt szinta hangtalanul.
Na azóta terpeszkedek, élvezedek a kényelemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!