Jövő héten kezdem a gyakorlati vezetést! Már nagyon várom, viszont nagyon izgulok, hogy fog menni, mert nincs gyakorlatom. Ti hogy kezdtétek? Hogy ment?
A legfontosabb, hogy milyen az oktató, és milyen lesz a viszonyod vele.
Az első órákon még nincs elvárás az oktató részéről, a már gyakorolt elemeket kérheti számon, kb a harmadik, negyedik gyakorlástól.
Az is az oktatótól függ, hogy rutinpályára mentek, vagy egy gyér forgalmi helyen, de közúton kezdődik az oktatás - az utóbbitól sem kell megijedni.
Nulla gyakorlattal az első gyakorláson kb annyi lesz a feladat, hogy el tudj indulni, és az úton, sávon belül haladj az autóval, vagy még annyi sem, ha rutinpályán kezdtek.
"Ti hogy kezdtétek?"
Úgy kezdeném, hogy odamegyek, bemutatkozom, és csinálom amit az oktató mond...
Emlékszem tavaly én is milyen izgatott voltam az első gyakorlati vezetésem előtt. Sosem vezettem még azelőtt, úgyhogy az abszolút nulláról kezdtem, de szerencsére egy nagyon jó oktatót fogtam ki, aki türelmes volt és mindent szépen megtanított. Első néhány órában a tanpályán tanultam az elindulást, fékezést, helyes kormányfogást, szlalomozást és hasonlókat, majd a pár óra után már én vezettem vissza a pályáról az autósiskolába.
Sok sikert neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!