Lépnétek a helyemben?
Figyelt kérdés
Május közeoén vizsgáztak KRESZ-ből,majd a vizsga után egyből fel is hívtam az autosiskolat,ahol annyit mondtak,hogy harom-negy honap utan tudok vsak vezetesre menni.Egy ismerosom is akkor vizsgazott,neki is ugyanezt mondtak.Van egy masik oktatot az iskolan belul,aki azt mindtak rugalmasabb.Egyik ismerosom ket eve var a motor jogsijara hogy vezethessen,de meg nem szoltak azota se neki.Szeretnrm,hogy minel hamarabb meglegyen a jogsi.Ti hogy csinalnatok?2022. júl. 7. 08:12
1/3 anonim válasza:
Én úgy, hogy kentem, így nem kellett órákra sem bejárnom, csak a végén megkaptam a kész jogsit.
Különben várhattam volna hónapokat, éveket.
2/3 anonim válasza:
Keresnék másik autós iskolát, ahol vállalják a vezetési órákat belátható idö belül. A fiam egy éve váltott így, az új csapatnál egy héten belül megkezdte a vezetést, minden második nap ment és nem egészen két hónap alatt meglett (szabályosan, mindenféle csúszópénz meg egyéb nélkül) a jogosítványa.
3/3 anonim válasza:
két éve vár? Jómadár mehet újra KRESZ vizsgára...
sajnos kevés az oktató, már évek óta ez van. Ismerősöm fél évet várt. Ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!