Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lépnétek a helyemben?
Figyelt kérdés
A barátommal négy éve vagyunk együtt (13 évesek voltunk mikor össze jöttünk) és az Ő családjának a haveri társaságában az egyik fiú (20 éves) felkeltette az érdeklődésem (ironikus hogy a barátom egyszer azt almondta hogy evvel a fiúval csaltam meg, való eletben nyilván nem) szóval elég sűrűn találkozunk ha vannak születésnapok vagy ünnepségek és o volt aki először nyitott felém és beszélt velem, most ezen a hétvégén is beszélgettünk és fellángolt bennem valami, ti mit tennétek? Szeretem a barátom és furcsán érintett ez most engem is, elgondolkodtam hogy milyen jót beszélgetnek a sarccal ha rám írna de aztán elkapott a lelkiismeret-furdalás a barátom miatt2021. máj. 30. 20:02
2/8 anonim válasza:
Sajnos te ezek alapján nem annyira vagy szerelmes a barátodba, különben más fiú nem keltené fel az érdeklődésed. Adj időt magadnak, hátha csak egy fellángolás és elmúlik.
3/8 A kérdező kommentje:
Első válaszoló! Egyébként ez oké de meg a szex sem esik annyira jól, mármint jó meg minden de mondjuk a barátom sokkal jobban el van tole ragadtatva mint én
2021. máj. 30. 20:15
5/8 A kérdező kommentje:
Másodiknak
Igen, én is idore gondoltam csak nem tudom így hogyan kezeljem a barátom, annyira zavaros
2021. máj. 30. 20:16
6/8 mantis religiosa válasza:
A másik srác független?
7/8 A kérdező kommentje:
Tudtom szerint igen
2021. máj. 30. 21:17
8/8 mantis religiosa válasza:
Nem akarlak mentegetni, de négy év, a korotokban, elég hosszú idő, valószínűleg ha nem lenne az a fiú, lenne helyette más, aki megmozgatná a fantáziádat. Ne hitegesd tovább a mostani barátodat, ha már nem érzel iránta szerelmet, bármennyire is nehéz lesz ezt elmondani neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!