Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit lépnétek a helyemben? Story lent ( 14F )
Figyelt kérdés
14 éves kékszemű, barna hajú fiú vagyok, 183cm magas. Eléggé erős(izmos, 70kg-vel nyomok fekve), lassan egy éve kondizok, bár a testsúlyommal vannak kisebb gondok, nem vagyok páva. külsőről ennyit. Vicces vagyok, és szórakoztató, hobbim a "kockulás" és a foci. Lányokat szinte bármikor meg tudom nevettetni, el tudok velük komolyan is beszélgetni akár, ha a helyzet úgy adja, azt is mondják, hogy nagy a szívem, erről inkább nem mondok semmit :D. Kitűnő tanuló vagyok, felvételim is jól sikerült. Megtetszett egy osztálytársam, egyszerűen nem tudok másra gondolni. Nem voltunk túl jó viszonyban, de ez megváltozott.Jelenleg baráti viszonyban vagyunk, de én többet szeretnék. Barátaival is jóban vagyok, sokszor 4-5-en összeülünk, beszélgetünk stb... Ti hogy lépnétek ebből a helyzetből? Lehet, hogy sikerült eddig a tudomására adnom, hogy bejön nekem, múltkor hangoztatta amikor odamentem hozzájuk, hogy "Nem létezik fiú-lány barátság, mert az egyik fél mindig többet akar". Kicsit visszahúzódó, annyira nagyon sokat nem is tudok a családjáról, nem is tudom... Facebookon szoktam néha kezdeményezni, akkor sem mindig ír vissza, bár a személyes társalgás kedvelője vagyok,Szóval, mit tennétek a helyemben? Változtassak a külsőmön, és utána? Várjak egy évet (9. osztályig)? Tényleg igaz ez az osztálytárssal ne járjunk história? Tudom kicsit sok kérdés egyszerre, de eléggé elveszett idegroncs vagyok most. Vélemények? :)2016. márc. 12. 20:39
1/3 anonim válasza:
Az osztalytarssal ne jarjunk historia a legtobb esetben igaz...sajnos ha szakitasz a masikkal utana akaratlanul is megutaljatok egymast:/ es ha nem is utana kicsit gaz a szitu h mindennap egymas arcat nezitek:(( es szerintem ha annyira szereted hivd el egy randira. Probalj meg meg kozelebb kerulni hozza:))
2/3 anonim válasza:
13-14/L
Szia! Szerintem mivel 8.-osok vagytok, és jövőre már valószínű, hogy nem lesztek osztálytárak... Így most hagyjuk az osztálytárssal nem lehet járni dumát! Nyugodtan menj oda hozzá és minél lazábban hívd el valahová... Ha bejössz neki, hidd el, hogy igent mond! A külsődön (ha neked így tetszik) semmiképp ne változtass! :) Ne legyél elveszett! Bátorság!
Ha van valami, amiről még kérdeznél, írhatsz privibe! :)
3/3 anonim válasza:
Szerintem kedves fiú lehetsz ahogy leírtad magad ...... Én is azt tanácsolom mint az előző kommentelők mindenképp menj oda hozzá és beszélj vele az érzéseidről....úgy is meglátod márcsak a reakciójából is hogy mit gondol ..... Szurkolok !! ^* 14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!