Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek most mit tegyek? (Hosszú story) ⬇
Szóval... Elég furcsa helyzetbe kerültem. Van egy srác, aki 2 éve azt mondta tetszem neki, viszont nem éreztem iránta semmit, meg az is zavaró tényező volt, hogy előtte egy héttel szakított a barátnőjével. Szóval kosarat kapott. Erre még aznap ugyan ezt eljátszotta egy másik lánnyal is. Ezután eléggé megromlott a kapcsolatunk, nem beszéltünk, ráadásul rá egy évre összejöttem egy másik sráccal, de már szakítottunk.Most az a helyzet áll fenn, hogy úgy érzem megtetszett az a srác, akit 2 éve visszautasítottam...
Nagyon sokat beszélgetünk esténként, suliban annyira nem (nem egy osztályba járunk), viszont gyakran vagyunk a termükben, és olyankor mindig szemezünk, meg a múltkor elmentem egy focimeccsére, és rámintegetett meg rámmosolygott a pályáról. Nem tudom, hogy érez-e még irántam valamit, neki azóta nem volt barátnője(leszámítva azt az egy próbálkozást), és lehet, hogy azóta nem mondott le rólam? Vagy hogy újra beszélőviszonyba kerültünk fellángolt benne valami? Nem merek lépni, mert félek, hogy rosszul látom, akkor viszont az egész eddig kiépített kapcsolatnak annyi.
Szerintetek van reményem, vagy csak szimpatizál velem, de amúgy semmi különös?
Nyugodtan próbáld meg és lépj felé, minden bizonnyal tetszel a srácnak, mivel újra beszélőviszonyba kerültetek. Szóval szerintem van esélyed hogy összejöjjön, szóval hajrá! :)
Aztán írd meg mi volt, járj jobban mint én. :)
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!