Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy fiú, aki nagyon erdekesen visekedik velem. Mit jelenthet? (Story lent)
Szoval ez a fiu mindig jatszotta,hogy nem bir engem, utal, neha hozzam se szolt. Aztan nyaron olyanokat hallottam,hogy azt mondta, jo seggem van, meg akar b*szni,stb. Tegnap voltunk egy buliba, kicsit ivott, de nem volt berugva. En voltam az egyeduli csaj. Es megkerdezte akarok e vele smarolni. Es majdnem lesmarolt, csak az egyik fiu ellokte tolem. Kesobb meg mondta hogy: Gyere mar ide. Kerdezem: mit csinalsz? es nagyon kozel huzott magahoz, es a cigifustjet belefujta a szamba, ugy, hogy a szank osszeert. Meg aztan o leult, en meg leultem melle, es ahogy ultem le, vegigsimitotta aa fenekem.
Jelenthet ez valamit? :)
Pontosan azt amit mondott nyaron: Meg akar basszni.
Ne allj vele tobbet szoba es ha legkozelebb kozeledik feled vagd pofon hogy elmenjen tole a kedve,hogy korulotted szaglasszon. 18/L
Te meg a suli egyik legnaívabb pi.csája vagy...
Versenyezzetek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!