Állás interjúra hívtak egy hozzám messze lévő városba. Én rákérdeztem, h a cég téríti e az utazást ill. egy részét? Az úr érdekesen válaszolt vissza, h nem. Így már el se menjek, m elvágtam magam?
Te valahol nagyon el lettél tájolva. Max. a munkaügyi központ téríti meg, ha be vagy regisztrálva és ez eléhető a számodra is, akkor csak az interjúztató cégtől kell igazolást szerezni, hogy te ott megjelentél.
Nagyon gáz ez a kérdésed, bocs... Nincs olyan, hogy az interjúztató fizet random embereknek, hogy eljöhessenek interjúzni...
10eFt utazásra? Jó messze lehet valóban. Ha felvennének, és havi 20 napot kellene menned, az mennyibe kerülne? 200ezerbe?
Amúgy meg messze van...
Legyen a helyi közlekedés egy ezres (a városban többször is át kell szállnod oda és vissza is), marad 9ezer a távolsági közlekedésre. Ez 4500 oda, 4500 vissza. A volán 2015-ös díjtáblázata szerint ebből 280km-t tudsz utazni, ami 80km/h-s átlagsebességgel minimum 3.5 óra.
Helyi közlekedést rászámolva az utazásod minimum 4 óra naponta kétszer. Hogy teljesíteni tudjál, 8 órát kellene aludnod is, így a munkával, utazással és alvással kitöltötted a nap 24 óráját. Nem marad időd otthon fürödni, úgyhogy szerintem ne vállald el a munkát, mert olyan messze van, hogy büdös leszel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!