Volt 8 óra túlórám, ma rákérdeztem, hogy kivehetném e? Nagy nehezen kiadták. Még nekem legyen lelkiismeretfurdalásom?
Az előző munkahelyemről ez miatt jöttem el. Volt 12 óra túlórát, de nem fizették ki, és bár a munkaszerződésben nincs benne ők azt mondták elvárják. Én meg azt, hogy ingyen nem dolgozok és valamiképpen akar szabadnap, akár máshogy térítsék meg a fáradozásaim. Nem tették, én meg nem maradtam tovább egy perccel sem.
Végül kirúgtak .
Attól még, hogy kitöröltetted a válaszomat, a helyesírásod mit sem javult.
Inkább tanulnál belőle.
3: Akkor menj végig az összes kérdésen és mindenkiét ilyen pontosan javítsd ki. Egy valakit kipécézni nem túl szép dolog.
Szerintem mindenki tudja, hogy a nehezen nem két z, de előfordul, pl. telefonról elég gyakran, hogy nem azt írja, amit szeretnél. És utólag már nem tudod kijavítani.
Nekem is sokszor van, hogy utólag veszem észre, hogy nem jól írtam valamit. Pedig tudok helyesen írni.
Egyébként meg nem a kérdésre válaszoltál, ezért törölték valószínűleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!