Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Nincs már túl sok autópálya...

Nincs már túl sok autópálya és gyorsforgalmi út Magyarországon?

Figyelt kérdés
Lassan az lesz a helyzet mint Németországban, hogy már nem tudnak hova építeni mert már mindenhol út van. Már helytelenítették Brüsszelből is, hogy túl sokat költ az állam autópályaépítésre. Tényleg szükség van ennyi gyorsforgalmi útra?

2022. ápr. 13. 08:42
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%

#5 Sokat érthetsz a témához, ha megkérdőjelezed az M49 létjogosultságát. Látogass el egyszer, még a megépülte előtt a környékbeli falvakba és azonnal látni fogod, miért van szükség rá.

A 67-es bővítése és az M44 szintén indokolt volt, az ország településszerkezetét és népességkoncentrációját tekintve elvárható, hogy az összes megyeszékhelyről gyorsforgalmi úton juthassunk el a fővárosba.

2022. ápr. 13. 18:00
 22/23 anonim ***** válasza:
76%
Erre csak azt tudom mondani,hogy minden városból 2x2 sávos út kéne szerintem. Nincs kínlódós előzésQ a 60-nal csoszogó mögül, egyenletes haladás kevesebb úa fogyasztás stb.
2022. ápr. 14. 00:12
 23/23 anonim ***** válasza:
16%

Nincs túl sok, inkább túl kevés. Én még a WC-re is autóval járok. Én elvárom, hogy oda is autópálya vezessen, ahova a király is gyalog jár (WC). Sajnos itt nem tartunk, az út nagy részét bekötőútakon kell megtennem. Igényem lenne az M99999999-es autópályára is!

Egy BMW-s

2022. ápr. 14. 11:59
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!