Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Itt lehet kerékpárral közlekedni?

Itt lehet kerékpárral közlekedni?

Figyelt kérdés

Röviden arról lenne szó, hogy Románia schengeni övezetbe csatlakozása után most nyárra egy kerékpártúrát tervezek Pécsről (mert ott lakom) Romániába, egy nagyobb baráti társasággal. A terv az, hogy a Nagylaki Határátkelőhelynél mennénk át. Viszont akadt egy kis probléma. A gond az, hogy a Google Térkép Domaszék településnél fel akar vinni az 55-ös autóútra. (Itt: 46°14'50.5"N 20°01'55.5"E). Ha itt nem lehet átjutni, akkor merre lehetne megközelíteni Nagylakot?

Ha nagyon szükséges, akkor a teljes útvonalterv: [link]

tegnap 22:06
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Nincs olyan, hogy 55-ös autóút. 55-ös főút van.

Az M5-öt keresztező pár száz méteres szakasznál hiányzik a kerékpárút, itt az úttesten kell kerékpározni.

tegnap 22:22
 2/5 anonim ***** válasza:
84%
A google mapsre bicikliss tervezéskor ne hagyatkozz vakon, mert borzalmas útvonalakra tud vinni
tegnap 22:33
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Ajánlom a merretekerjek.hu oldalt kerékpáros utazástervezésre. Itt a forgalomkerülés mértékét is be tudod állítani.
ma 07:27
 4/5 A kérdező kommentje:
Ezt már néztem. Ez is rá visz a főútra.
ma 09:11
 5/5 anonim ***** válasza:

Másodrendrendő főútvonal. Tiltó táblát nem látok, ha valóban nincs, akkor szabad kerékpározni ott, bár én nem tenném. Jelentősebb kamionforgalom lehet arra, de tévedhetek is.

Nekem az OsmAnd nagyon bevált kerékpáros tervezéshez. Alapból ingyenes. Tényleges kerékpárutakat, kerékpársávokat jelöl ki, ha van. Saját ország és további hat tölthető le. Díjazás ellenében meg csomó extrát kapsz.

ma 09:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!