Fémlemezes üzemanyag kanna tömítésnek miből tudnék kivágni?
Figyelt kérdés
Környezetemben egy autósboltban sincs, sem máshol. Neten tudnék rendelni, de nekem csak kettő kell, ami darabja 130 Ft, viszont a postaköltség miatt nekem nem éri meg.
Milyen gumiból tudnék kivágni?
Egyébként az újat csak bele kell nyomkodni, vagy ragasztani? A régit mivel szedjem ki? Mert nagyon oda van tapadva.
Fémlemezes 10 és 20 literes kannáról van szó.
tegnap 15:06
1/5 anonim válasza:
Én lehet azt csinálnám, hogy vennék F.BS ragasztót, és azt nyomnék a kanna tömítésének helyébe. természetesen nyitott állapotban hagynám megkötni, és vagy úgy, hogy igyekeznék szép egyenesre elhúzni a tetejét, vagy utólag simára vágni. Ez a ragasztó meg biztosan bírja a benzint, nem úgy mint sok gumi.
2/5 anonim válasza:
Valami szakadt sárvédő gumit keresnék, ami hasonlóan vastag.
3/5 A kérdező kommentje:
Na de ha a ragasztó megköt, nem veszti el a puhaságát és nem fog jól tömíteni?
tegnap 15:41
4/5 anonim válasza:
Autó belső gumiból , ha nincs akkor traktor belső az van még.
De meglehet oldani fugaszilből is.
5/5 A kérdező kommentje:
Értem, köszi a válaszokat!
tegnap 16:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!