Aki kamionozik,elmesèlnè,hogy milyen volt az oktatóval a viszonya,amikor betanították? Milyen volt nègykezezni,hogy viseltètek el egymást,mennyire tudta átadni az oktató a tapasztalatokat?
Nekem nem volt rossz. De össze vagy zárva egy fülkébe egy vadidegen emberrel, mondhatni 0-24-ben. Az hogy az "oktató" sofőr mennyire tudja átadni függ az ő hozzáállásától és a tiédtől is. De igazából majd amikor elkezded önállóan csinálni, akkor fogsz rájönni sok dologra. Ki kell tapasztalni mindent.
Ha normális sofőr mellé raknak akkor is kényelmetlen, de ki lehet bírni. Ha egy türelmetlen bunkó paraszt mellé raknak, na az pokol. De ki kell bírni és kész, egyedül majd jobb lesz.
Nekem 2 és fél hét volt. 2020 márciusban kezdtem a wabinál. (Már nem vagyok ott, letelt kereken az egy év tanulmányi szerződés amit a szaros két és fél hét betanításért meg az előtte lévő oktatásért aláírattak, azt el is jöttem. Rakás fos az a cég. Gyakorlatot szerezni ok, másra nem jó.)
Ja és ha felesleges konfliktust nem akarsz az oktatóddal, ne próbáld meg kijavítani vagy okoskodni. Sok idióta van ("oktatók" között is), ők az általuk tökéletesnek gondolt módszereket meg infókat fogják átadni. Minden más hülyeség. 😁 Ha hülyeségnek látod, engedd el, majd te máshogy csinálod magadnak, aztán annyi.
Először is ha kamionozni akarsz legyen meg a vezetési gyakorlatod nagy kocsiból.
Mert a nemzetköziben millió dolog az amire figyelni és tudni kell , ezért legalább a vezetéssel ne legyen gondod.
Akivel én voltam tanuló, az egy alkesz volt és nála kötelező volt inni.
Valami borzalom egy ember volt.
Igazi alkesz aki mindíg mindenre talált okot hogy igyon és itatott engem is. SZóval össze zárva egy olyan helyre ahol még egyedül se fér el az ember, hát ez inkább embertelen körülmény.
De ezt így nem lehet elmondani, ezt megkell tapasztalni de kikell birnod mert más nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!