Szerintetek a legtöbb oktató ezért le vonná a pénzt? Most nagyon ki toltam vele?
"Szóval nagyon rendes más oktató biztos azt mondta volna beírja mitha vezetünk volna. A szerződésben is az van ha valaki nem megy beírjàk."
Ez biztos nincs a szerződésben, mivel illegális lenne.
Kérdező, ugye érted, hogy azzal, hogy beírta, mintha vezettetek volna, azzal gyakorlatilag levonta a pénzt.
Egyébként sok maszek csinálja ezt, múltkor éppen beszéltünk erről a masszőrömmel, hogy a lemondott időpontoknál mit csinál. És mondta, hogy eddig nem fizettette ki, de lassan át fog állni arra, hogy aki 24 órán belül mondja le az időpontot vagy nem jelenik meg, azzal kifizetteti, mert sokan visszaélnek a rugalmasságával.
Ja, bocs félreolvastam!
Más oktató írta volna be, hogy vezettek volna, ő nem írta be.
Így tényleg nem vonta le!
Igen, egyetértek veled, első alkalommal én is elnéztem volna ezt. Nyilván sokadik alkalommal azt mondtam volna, hogy ez az óra neki volt fenntartva, tehát fizesse ki, ha megjelent, ha nem.
8-ra:
Mondjuk ezt rosszul gondolod. Ha ez van leírva, akkor mindegy, hogy neked felróható-e a távolmaradás oka. Ha betegség miatt nem tudsz menni (és 48 órával előtte még jól voltál, tehát lehetetlen lett volna időben szólni), akkor is alkalmazható lenne ez a szabály. Oktatód rugalmas volt, ennyi.
"Egyébként van olyan a szerződésben hogy ha 48 órával az időpont előtt a tanuló nem szól hogy nem megy akkor beírjàk."
Ilyen biztos nincs, mivel ez továbbra is illegális lenne. A jogosítvány megszerzésének törvényi feltétele a 30 levezetett óra. Nem lehet beírni hogy vezettél, ha nem vezettél (vagyis nyilván lehet, csak nem szabad). Az lehet hogy kifizettetik. De biztos nem írják be, hogy vezettél (vagy ha esetleg be is írják, ezt biztosan nem rögzítik a szerződésben).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!