Meg lehet úgy tanulni vezetni normálisan ha nagyon ritkán ad időpontot az oktató? Ez így jó lesz?
Ez így nagyon lassú. A következő órára azt a keveset is elfelejted, amit addig sikerült megtanulni. Viszont a korábbi kérdések hozzászólásaiból és egyéb fórumokon is azt olvasom, hogy mostanában sajnos ez az általános.
Nagyon sok diák van, kevés oktató és a Covid miatt feltorlódtak a tanulók.
Szóval szerintem hiába váltasz máshol sem lesz sokkal gyorsabb.
Próbálj vele valahogy megegyezni, hogy sűrűbben mehess.
Én 6 évvel ezelőtt pont 3 hónap alatt vezettem le 65 órát.
Igen, váltani is kockázatos oktatót, mert kitudja. Én vagyok az 1-es válaszoló, én pl. óránként 5 ezer forintot fizettem (kb. 35 ezres kisvárosban), és ugye 2 hónap alatt végeztem. Ez volt tavaly nyáron. De nekem az oktató olyan volt, hogy felhívtam, és 2 nap múlva kezdtem vezetni. És nála nem volt várólista, mindenkit bevállalt, panaszkodott is mindig, hogy annyi tanulója van, hogy az csak na. Szóval én ilyen szempontból kifogtam egy jó oktatót, mert a heti 2-3 órát tudta tartani.
Mindenesetre ez így elég szívás, mert olyan hamar el lehet felejteni az ilyen dolgokat, hogy az csak na. Mármint most nyilván már jogsival ha beülök egy autóba több hét kihagyás után, akkor na, nem felejtek el semmit se, de amikor az ember csak tanulja, és még nincs sok tapasztalata, olyan könnyű pár nap alatt elfelejteni a dolgokat. Szóval ilyenkor kitudja, hogy mi lenne neked a jó döntés. Az is ilyen váltást, meg ilyeneket nem tudod gyakorolni otthon? Szóval valami elhagyatott helyen ismerős, rokonnal? Persze, nem legális, de valahogy meg kéne oldani, hogy a váltás, meg az ilyenek menjenek így is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!