Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » A nyári kánikulát bírják az...

A nyári kánikulát bírják az autóban a fedélzeti kamerák?

Figyelt kérdés

Tervezek venni fedélzeti kamerát, mert sok az ámokfutó és azon gondolkoztam, hogy ezek a kamerák, nem forrósodnak fel a nyári hőségben?

Mert ugye maga a kamera is termel hőt + még a napfénnyel is meg kell birkóznia ill. a beltéri meleggel.

A középső visszapillantó mellé tervezem majd tenni és gondoltam, hogy valami kis napellenzőt tennék a kamera felé, hogy ne érje annyira a napfény, de ne is lógjon bele a felvételbe sem.

Azért merült fel ez, mert már két navim megsült, pontosabban a display kiszáradt a hőségben és két évig bírták, azóta már úgy helyeztem el, hogy ne érje a nap.

tegnap 19:42
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
20%
Nem bírják.
tegnap 19:51
 2/13 A kérdező kommentje:
Csak ennyi?? Akkor mindenki nyaranta vesz egy újat?
tegnap 20:00
 3/13 anonim ***** válasza:
54%
Ha ott hagyod az autót a napon ne hagyd benne. Menet közben meg gondolom megy a klíma és nincs több bent kb 26 foknál, annyira nem tud akkor felforrósodni akkor sem ha éri a nap.
tegnap 20:02
 4/13 anonim ***** válasza:

"Akkor mindenki nyaranta vesz egy újat?"

Szerintem csak az, aki a következő évben is filmezni akarja az utat, a többi nem biztos hogy vesz. Egyébként a drágábbak kibirnak két nyarat is.

tegnap 20:19
 5/13 A kérdező kommentje:

Az a baj, hogy nem nagyon bírom a klímát, így szinte alig használom.

Hát akkor legfeljebb, ha napon fog állni az autó, akkor leveszem a kamerát a szélvédőről.

tegnap 20:26
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

5 éve használok navon fedélzeti kamerát és eddig jól bírja.

Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy az egyik akksit már kellett cserélnem benne de ez ebay-ről kemény 3000 forint volt.

Nyáron ha napon van az autó akkor alapból letakarom a szélvédőt kívülről és így nem éri nap a kamerát.

Most télen meg leveszem és behozom a hidegek miatt de a amúgy tavasztól őszig fent van és bírja.

tegnap 20:37
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
70mai A800s első+hátsó kamerám van, alapjáraton is eleve melegszik, de eddig két nyarat kiszolgált bármilyen probléma nélkül.
tegnap 20:54
 8/13 A kérdező kommentje:
Értem, köszi a válaszokat!
tegnap 21:02
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

A fedélzeti kamerákat - bármily meglepő - úgy tervezik, hogy ellássák a feladatukat.

Vannak ugyan kimondottan éjszakai kamerák, meg felhős időre való kamerák, ezek nem bírják a melegedést.

Az összes többi viszont igen.

Több kamerát is elfogyasztottam már, és még sosem volt velük ilyen problémám, pedig némelyik (főleg a maiak) rendesen melegednek.

Azonban nem szabad elfelejteni, hogy nem csak a kamerának, de a kártyának is bírnia kell! Nem véletlenül adják meg a jobb kameragyártók, milyen kártyát kell használni.

tegnap 21:07
 10/13 anonim ***** válasza:
Nem bírják, a mérnökök erre nem gondoltak. Jó hogy legalább neked eszedbe jutott. Szerintem van most üresedés a Xiaomi-nál. Jelentkezz az ötlettel mindenképpen
tegnap 21:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!