Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Milyen memóriakártyát ajánloto...

Milyen memóriakártyát ajánlotok 4K-s fedélzeti kamerába?

Figyelt kérdés
Van egy Azdome kamerám amiben meghalt a Kingston kártya. Szóval ezt a gyártót kerülném. Mire kell figyelni a kiválasztásnál? SDXC feliratra pl?
szept. 8. 16:52
 1/2 anonim ***** válasza:

Nézd meg a gyártó honlapján, mit ajánlanak.

Nem elég ugyanis a nagy olvasási sebesség, az írási sebesség a lényeges (különösen a nagy felbontású, többkamerás rendszereknél) illetve a strapabírás.

A kamerád órákon keresztül van kitéve minden nap a tűző napnak a szélvédő mögött, ami már önmagában egy komoly hőterhelés, ehhez jön még a működésből adódó melegedés. És mindezt éveken keresztül.

A Viofo például kizárólag a saját Viofo Industrial vagy a SanDisk Max Endurance kártyákat ajánlja, míg a következőket NEM ajánlja: Samsung Pro Endurance, SanDisk High Endurance, SanDisk Extreme Plus, SanDisk Ultra, Samsung Evo Plus, Lexar.

szept. 8. 17:16
 2/2 anonim ***** válasza:

Meg kell nézni mit ajánl a gyártó mert azokra van első körben optimalizálva a kamera rendszere is hogy 100% osan tudja kezelni, meg írta az első azt hogy milyen körülményeknek van kitéve a készülék és bizonyos kártyákat is erre terveznek hogy azért bírja hosszútávon ezeket a nagy hőterheléseket.

Egyébként a Kingston nagyon jó márka, és ilyen téren elég profik, nekem rengeteg kártyám van tőlük, egyikkel sem volt panaszom. Nyilván sokat számít ami rá van írva egyéb adatok, meg persze az írási, és olvasási sebesség az igazán lényeges főleg egy 4K-s készüléknél hogy rendesen rátudja írni azt az adatmennyiséget amit rögzít azzal a sebességgel mert egy ennél gagyibb kártya vagy hiányosan tárolná a felvételeket vagy használhatatlanul vagy annyira lebutított minőségben hogy nézhetetlen lesz. Én is azt javaslom hogy azt tedd bele amit a gyártó ajánl elsősorban mert azokkal biztos nem lesz gond, de figyelj az írási sebességre meg az olvasásra.

SanDisk kártyák is nagyon jók még, bár én jártam úgy hogy az egyik kártya egy sima sportkamerába valamiért megrepedt és amint beraktam egy kártyaolvasóba már nem tudta az eszköz érzékelni és semmit sem kezdett vele, és persze már a kamera sem kezelte utána, tehát teljesen tönkrement és egész fontos felvételek mentek emiatt a levesbe.

Samsungokat meg egyenesen kerüld, nem jók.

szept. 8. 18:01

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!