Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » A nyári kánikulát bírják az...

A nyári kánikulát bírják az autóban a fedélzeti kamerák?

Figyelt kérdés

Tervezek venni fedélzeti kamerát, mert sok az ámokfutó és azon gondolkoztam, hogy ezek a kamerák, nem forrósodnak fel a nyári hőségben?

Mert ugye maga a kamera is termel hőt + még a napfénnyel is meg kell birkóznia ill. a beltéri meleggel.

A középső visszapillantó mellé tervezem majd tenni és gondoltam, hogy valami kis napellenzőt tennék a kamera felé, hogy ne érje annyira a napfény, de ne is lógjon bele a felvételbe sem.

Azért merült fel ez, mert már két navim megsült, pontosabban a display kiszáradt a hőségben és két évig bírták, azóta már úgy helyeztem el, hogy ne érje a nap.

tegnap 19:42
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Még a régi noname, fos, olcsó fedélzeti kamerám is bírta anno a klíma nélküli autómban a nyarat. Csak a tapadókorongja pusztult meg évente. Azóta kétféle Xiaomim is van, egy régi YI, meg egy 70mai, és mindkettő bírja a nyarakat úgy, hogy végig utcán parkolok az autóimmal.
ma 02:28
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Én 5 éve vettem és mindíg ott van felszerelve sose vettem ki és semmi baja.
ma 07:55
 13/13 anonim ***** válasza:

-5 től 40 fokig bírja az enyém.

Ha strandra megyünk autóval, le szoktam venni és berakom valamelyik tartóba az auóban.

ma 08:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!