Csigavér oktatókról véleményt szeretnék kérni. Konkrétan Troll Tamás és Szőke Zsolt-ról. Mik a tapasztalaitok/véleményeitek?
Figyelt kérdés
2021. júl. 19. 14:10
1/2 anonim válasza:
Bár már Régi a kérdés és szerintem nem aktuális, de azért megosztom:
Nekem Troll Tamással jó tapasztalatom van.
2/2 A kérdező kommentje:
Sajnos ezekről az oktatókról nem tudok semmit, de amikor én vizsgáztam két éve Oláh Tibor oktatóval nagyon jó tapasztalaim voltak. Kicsit nyers, és néha úgy tűnik mintha nem figyelne mit csinálsz vezetés közben, de amúgy baromira képben van. Viszont néha kérni kell hogy vigyen helyekre, pl nekem kérnem kellett hogy többet vigyen olyan körutakra ahol nem 50 a sebességhatár, sőt kérésre vitt csak autópályára. Azon kívül korrekt és egyenes ember.
jún. 5. 23:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!