Olyankor mi van ha meg van a 30 óra meg a km is de az oktató még nem akar vizsgára vinni viszont erre nekem már nincs pénzem?
Vagy sikerül a vizsga, vagy nem.
🙂
Inkább nem, mert megnézi a biztos is mennyit vezettél aztán meghúz. Az oktatónak is jó ha sok az óra...
te fizetsz -> az van, amit te mondasz
viszont lehet hogy elbukod a vizsgát, akkor pedig a vizsgadíjat és a plusz órák díját is fizetheted garantáltan, nem beszélve az újabb vizsgáról ugye
2 órát kötelező venni a bukott vizsga után. Viszont a vizsga 11.000 Ft-ba kerül, legalábbis Miskolcon biztosan. Nem tudom, ez egységes-e az országban.
Én akkor adnék ki ennyit vizsgára, főleg ha pénz szűkében is vagyok, ha már nagy valószínűséggel összejön. Mindig van hibalehetőség, még a legjobb sofőr is megbukhat. Ettől függetlenül ha még a vezetési óráidon is sok hibát vétesz, akkor nem okos dolog kifizetni potyára a vizsgát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!