MAN Tgx (Euro 5) Adblue szint?
Én miért is lennék töketlen szarrágó te idióta?
Jeleztem nekik, hogy lehet nem elég, de nem fogok nekik könyörögni, hogy had tankoljak máshol. Ha szerintük így jó meg töbkrebasszák a saját kocsijukat nem az én bajom.
"Ha szerintük így jó meg töbkrebasszák a saját kocsijukat nem az én bajom."
Azt épp te fogod, ha út közben kifogy az AdBlue. Es esetben tudod mi lesz a cég válasza? Miért nem tankoltál rá pár litert valahol...
Mar nem azert, de en mar akkor sajat penzen vennek egy 5 vagy 10 literes flakonos adbluet 2000 ftert, es ha nagyon gazos a szitu ratoltenek, ha meg megis meguszod megmarad. Aztan meg felmondanek es nem dolgoznek ilyen gyoker cegnek...
Adblue kutfej meg eleg ritka magyarban benzinkutakon, nagyon lutri hogy lesz-e a kovetkezk kutakon, kannas szokott lenni, ha nem is fizeti ki a ceg neked 2000 ftba nem fogsz belerokkanni, es nyugodttan tudsz legalabb elni tovabb, de ha te ilyenre nem koltesz, akkor tancolj csak a borotvaelen. Itt most ugy erzem nem csak a ceg hibas
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!