Milyen nehéz letenni a kresz vizsgát?
Ha normálisan megtanulod akkor fog menni a vizsga. De ne magold be, mert az nem jó, mert azt alkalmazni is kell ám vezetésnél.
Rendesen tanuld meg úgy hogy értsd is hogy miről van szó, ne szó szerint tanuld meg a szabályokat hanem úgy hogy azt tudd értelmezni, és saját szavaiddal eltudd magyarázni, ennyi azegész.
A fő kérdésre a válasz:
Személyfüggő
Hallottam olyanról, aki elsőnek átment (pl saját magam, ponthatár de siker), olyanról is aki harmadjára se.. a lényeg, ne izgulj, nyugodtan és tanulj
Ahogy az előttem lévő, 2. mondta, ne magolj..
Nem értem mivel másabb az aki etitánon keresztül bemagolja a válaszokat.
Én egy büdös szót nem tanultam rá, csak etitánt nyomattam, mégsincs olyan forgalmi szituáció amiből KRESZ ismeretének a hiányából adódóan ne tudnék megoldani. Pedig bejártam már mindent. Oda-vissza fújom a KRESZ-t.
Ha könyvet vesz az ember a kezébe, sokkal huzamosabb ideig tart a tanulás folyamata és kevésbé hatékony.
Egyedül a műszaki ismeretek amikre nem emlékszem. De azokra felesleges is, nem vagyok autószerelő.
3. Vagyok:
Amúgy igen, én is etitánon tanultam
Annyi idő alatt nem lehet megtanulni még csak felületesen sem.
Betudsz magolni belőle sok mindent , de az első kereszt kérdésnél elhasalsz.
Amikor az első jogsimat (B) csináltam 5x megbuktam KRESZ-ből. Évekkel később, amikor csináltam az AB-t majd az A-t, elsőre átmentem, 1-2 hibaponttal.
Mi a különbség? Tanulás.
Ha a KRESZ oktatókönyvet többször elolvasod, illetve a vizsga előtti 1 hónapban napi 2 tesztet végigcsinálsz (online van ilyen lehetőség), akkor nagyon könnyű dolgod lesz.
Nem nehéz! Nem vészes nyugi! Érthető, szájbarágós. Elsőre átmentem 74 ponttal.
Nekem az Eü sokkal nehezebbnek tűnt. Aztán a vizsga gyerekjáték volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!