MAN Tgx (Euro 5) Adblue szint?
Figyelt kérdés
Fix helyen kell tankoljuk az Adblue-t a cég nem engedi máshol. De hétfőn nem lesznek nyitva (ez nem volt betervezve), nem ismerem elég jól ezt a típust. Negyede felett van a mutató kicsivel, hétfőt még kibírja szerintetek? Az hány km-re elég? Szfvár-Pécs-Szfvár körfuvar lesz hétfőn. Eddig nem dolgoztam ilyen teherautóval, szóval fogalmam sincs mennyire “eszi”.2021. júl. 3. 09:47
1/16 anonim válasza:
Hívd fel az irányitót és majd az megmondja.
2/16 A kérdező kommentje:
Az irányítomnak fogalma sincs. (Főnök lánya)
Jeleztem nekik, de ennél többet ők sem tudnak csinálni.
2021. júl. 3. 10:52
3/16 Beviz Elek válasza:
Jó eséllyel kibírja, de én megdumálnám a céggel hogy ha úgy látom hogy gond lesz akkor rakok bele pár litert valahol és majd visszafizetik. 100ft/liter környékén van az ára, remélem nem vágja őket földhöz.
4/16 A kérdező kommentje:
Köszi! Remélem így lesz, kicsit bevagyok sz@rva eddig Renaulttal jártam az már nem bírná ki.
Jól ismered a típust? Csak a mihez tartás végett tudnál mondani saccra egy km-t, hogy ha beleér a piros sávba még mennyire lesz elég?
2021. júl. 3. 12:07
5/16 Beviz Elek válasza:
Szerencsére nem sokat kellett MAN-t vezessek, de nem láttam még olyan nyergest amelyik 2000km-nél kevesebbet tudott volna teli AdBlue tankkal, ez alapján pedig a negyed tank is 500+ km.
6/16 anonim válasza:
Megállsz akárhol ahol látsz a kúton AdBlue oszlopot, tankolsz bele 10 litert, kérsz számlát és kész.
7/16 A kérdező kommentje:
Leírtam, hogy nem lehet. A cég fix hellyel van szerződésben, nem engedik máshol
2021. júl. 3. 13:40
8/16 anonim válasza:
Akkor meg öntsél bele annyi vizet, hogy kibírja míg beérsz, aztán belehúzhatják a farkukat.
9/16 anonim válasza:
És egy 2000 forintos számla csődbe viszi majd a cégedet? Akkor indulj el így, azt ha jelez a TGX hogy kifogyott akkor megállsz és megváros amíg hoznak AdBluet... Ha neked az jobb. :D
10/16 anonim válasza:
" Jeleztem nekik, de ennél többet ők sem tudnak csinálni."
Azért mert a főnököd egy töketlen szarrágó, te ne legyél már az.
Ha nem engedik máshol akkor megállsz és majd visznek utánad, ennyit mond nekik.
Hidd el hogy találnak megoldást, de amíg te is csak nyöszörögsz addig úgyse csinálnak semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!