Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Felnit viszek fényezőhöz, a...

Felnit viszek fényezőhöz, a színt hogy tudom neki pontosan elmondani?

Figyelt kérdés

Bronzra szeretnem fujatni a felniket, de abbol 1000 arnyalat van. valami szinkod vagy szinosszetetel kene amit kitudok keresni, es megtudom mondani hogy na, ilyen szinu legyen.

vagy csak vigyek egy kepet egy olyan szinu felnirol amilyet szeretnek?

2021. febr. 11. 20:50
 1/4 anonim ***** válasza:
színkód
2021. febr. 11. 20:52
 2/4 A kérdező kommentje:
neten hol talalok ilyet? akarhogy keresem nemtalalom. ha esetleg talalnek, akkor azt a kodot amit kidob, akkor gondolom barhol megertik, betudjak azonositani ugye? tehat ami a neten szinkod alapjan bronz, az nem lesz egyik fenyezonel sem kék, ugye? (=szabvany)
2021. febr. 11. 21:04
 3/4 anonim ***** válasza:

Mondjuk ahol megtaláltad a kiválasztott színt?

Angol nyelvű kereséssel?

Ha mondjuk neked a Subaru WRX STI féle szín kell, akkor fogod és azt mondod. Ha biztosra akarsz menni, akkor elkezded keresgélni, hogy mi az a színkód. Bár normális fényező ennyiből már úgyis tudja

2021. febr. 12. 06:56
 4/4 A kérdező kommentje:
csak siman bronz felnikre keresve valasztottam egy szint felnin. viszont akarhogy keresem hogy bronz szinkod, vagy autofestek kevero, angolul se sikerul. pedig nem vagyok ennyire muszaki analfabeta😂
2021. febr. 12. 07:38

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!