Mi az a szint, amit 7 óra vezetésnél tudni kellene csinálni?
Nincs semmilyen megkötés. Minden tanuló más ütemben fejlődik. A vizsgán nem szabad nagyot hibázni, ennyi a lényeg.
Van, akinek az elején már jól megy, de figyelmetlen és néha nagyokat hibázik, akár 30 óra után is. Van, aki még a 20-dik órán is folyamatosan bénázik, de aztán az utolsó pár órán megtáltosodik.
Meg persze vannak olyanok is bőségesen, akiknek nem elég a kötelező 30 óra.
A 30 óra csak kötelező minimum, nem azt jelenti, hogy vizsgázni kell.
Vizsgára akkor kell jelentkezni, amikor már van reális esélye, hogy az sikerül is.. lehet az 50-60, vagy akár több óra gyakorlás után.
Az elhamarkodott vizsgával egy esélyt is eldobsz magadtól, nem lehet végtelen számban kísérletezni, 5 bukás után PÁV-ra küldenek
a PÁV nem egy madár?
egyébként én nem megbukni tervezek, hanem minden gond nélkül átmenni. pláne nem ötször.
Hidd el, mindenki úgy tervez, hogy harminc óra után elsőre levizsgázik. Te is azt hiszed. Nem azt mondom hogy lehetetlen, de nem sok az esély rá.
Ma teljesen más egy forgalmi vizsga, mint 10+ évvel ezelőtt. Elég, ha csak arra gondolunk, hogy egy konkrét parkolás típust kell megcsinálni, nem pedig úgy állsz be, ahogyan te akarsz, mint X évvel ezelőtt. Másabb a forgalom, mindenki rohan, egy rahedli tábla van...stb.
"Meg persze vannak olyanok is bőségesen, akiknek nem elég a kötelező 30 óra."
Mikor fogjuk már végre elfelejteni azt, hogy ez a kötelező harminc, ez nem azt jelenti, hogy a 30. órán a tanulónak le kell vizsgázni? Ma a jellemző, a 50-60, akár több óra, meg siralmas 3. és 4. vizsgák, meg a Páv. Sajnos.
Attol is fugg, hogy 7.oraig vegig rutinpalyan voltal, vagy vegig forgalomban.
En es egyik baratnom 14 oran keresztul voltunk rutinon, csinaltuk az elindulast, megallast,parkolasokat, megfordulas, szlalom stb
7.oranal meg siman lefulladtam, parkolasok siralmasan mentek(mai napig, ma neztem par videot hogy is kene rendesen), csak 1esben mentem pedig azzal csak elindulni kell. Talan 10.orakorul kezdtem el a 2es sebesseget hasznalni
Ha forgalomban kezdted, szerintem 7oranal novekszik a figyelmed tehat tudsz tajekozodni tablakrol es utburkolati jelekrol. Szerintem siman tudni kellene iranyjelzozni kerulesnel es kanyarodasnal, nezni a tukroket es holtterezni meg ilyen aprobb dolgok na meg rendesen valtani
Van amit csak jogsi utan fogsz megtanulni, szoval erre a kerdesre nehez valaszolni
Ismerek olyat aki 33-35oraval atment, en a 40.oramat vezetem holnap es mar tobb mint fel eve jogsizok pedig, csak lassan haladok.. olyanrol is hallottam, aki 100 felett jar az orakkal
Szerintem se kotelezo 30oraval atmenni, boven keves foleg ha figyelmetlen az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!