22-23 éves férfiak! Van jogsitok?
Figyelt kérdés
Ha igen,miből lett meg? (szülők,ti álltátok,stb)2010. aug. 19. 22:45
11/34 anonim válasza:
17 éves korom óta van, most 21 vagyok! Szüleim fizették felét, ők is azt vallották minél előbb annál jobb!
12/34 anonim válasza:
22-23 éves koromban nem volt. Most sincs.
13/34 anonim válasza:
Nincs jogsim és kerékpárral közlekedek. :D
14/34 anonim válasza:
17 éves vagyok, nálunk a suliban 100%ban támogatják a jogsit , mivel rendészeti, ezért nem kellett érte fizetni, megérte =)
15/34 anonim válasza:
Elnézést, hogy megint ide kontárkodom, de mégis mi a francért vannak lepontozva azok, akiknek a szülei fizették?
16/34 anonim válasza:
17 eves koromtol van jogositvanyom. A szuleim fizettek, nem szegyenlem. Miert is kellene?
23/N
17/34 anonim válasza:
Van A, B, C utóbbit én fizettem, a többit a szüleim.
18/34 anonim válasza:
18 éves koromban szülinapomra egy hétre volt vizsga és sikerült a B kategoria, ezt a szüleim állták.
Ugyanez év nyarán dolgoztam amig kezdődött a suli és a fizetésemből 19ik évesen megcsináltam a C+E-t is. Erdélyi vagyok.
20/34 anonim válasza:
A lepontozásotokat nem értem és azt se, minek odaírni, hogy erdélyi vagy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!