22-23 éves férfiak! Van jogsitok?
Figyelt kérdés
Ha igen,miből lett meg? (szülők,ti álltátok,stb)2010. aug. 19. 22:45
1/34 anonim válasza:
Hmm én 16.5 évesen kezdtem a jogsit, 17 évesen le is raktam:D
Faterom fizette, most fél éve van jogsim. télen megyek teherautóra, aztán nagykamion, nemzetközi , stb...
faterom is kamionos szal tudja fizetni:D
17f
2/34 anonim válasza:
Van jogsim 18 éves korom óta. Szülők fizették. 21/N
3/34 anonim válasza:
Jajj bocsánat, most látom, hogy férfiaknak szól a kérdés :D elnézést, identitászavarom van ma :D
4/34 anonim válasza:
20 évesen lett meg, a katonaságnál. Fele spórolt pénz volt, fele szülői segítség.
5/34 anonim válasza:
20 evesen szereztem meg, sajat penzbol fizettem.
6/34 anonim válasza:
Igaz, hogy egy kicsit idősebb vagyok a megadott korosztolynál, de van jogsim 17 éves korom óta. Hamarosan mehetek megújítani. 26/F
7/34 anonim válasza:
17 éves korom óta van jogsim.Már több mint egy éve.Szüleim fizették.
8/34 anonim válasza:
Van. 17évesen lett meg, és szülők állták. F/22
9/34 anonim válasza:
22:51 vagyok. Azt elfelejtettem megírni, hogy nekem is a szüleim fizették.
10/34 anonim válasza:
mopedre meg 15evesen lett meg, ezt szuleim fizettek, majd 18 evesen kocsira, ezt magamnak fizettem. lassan 4 eve van B-kat os jogsim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!