Autósok, mit szólnátok hozzá, ha holnaptól senki se szállna tömegközlekedésre (ugyanabból az okból kifolyólag, amiért ti sem szálltok fel rá)?
Én is megérteném.
Napi 4 óra helyett úgy utazom 2 órát, hogy az utolsó szakaszon tömegközlekedem (normál esetben, ha nincs járvány).
Nyilván az a 95 százalék, aki reggel fél nyolckor a dugót csinálja, nem fog válaszolni, mert pontosan tudják mit okozna, ha minden tömegközlekedő autóban ülne reggel fél nyolckor.
Ha azok nem szállnának el akik tényleg ugyanabból az októl nem tennék mint én, akkor semmit nem szólnék.
Szerintem szava nem lehet senkinek, ha valaki 1,5 óra BKV helyett 15-20 perc autózást választ
Olyan nincs, hogy 1,5 óra BKV 20 percre csökken autóval (leszámítva a tanyán lakókat, akiknek fél óra gyaloglásra van a legközelebbi buszmegálló).
Nekem is nagyjából másfél óra hazamenni BKV-val, és egyszer-kétszer, mikor autóval mentem, lecsökkent teljes 10 perccel a menetidő.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!