Autósok, mit szólnátok hozzá, ha holnaptól senki se szállna tömegközlekedésre (ugyanabból az okból kifolyólag, amiért ti sem szálltok fel rá)?
nem a fenét nem kérdező
Káposztásmegyerről jártam 2 kerülettel arrébb egyetemre, a Külkerre másfél óra lett volna bkk-val, kocsival 20 perc a nullán
Megnéztem, tömegközlekedéssel is legfeljebb egy óra.
Es az egy ora vagy 20 perc.
Melyiket valasztanad kerdezo?
Na látom beütött a vasárnapi húsleves... :D
Szomorú, hogy vannak akik nem képesek megérteni, hogy sok ( nagyon sok ) esetben a tömegközlekedés infrastrukturája elavult, a kor igényeinek nem megfelelő ezért van ekkora autóforgalom pl a fővárosban.
A fejlesztéseknél a kínálato oldalon arra is oda kellene figyelni mit kínálunk... lehet rögtön változna a kép.
Rosszul nézted, kérdező. Más az elmélet, más a gyakorlat. Rengeteg olyan utam van, ami BKV-val 1-2 óra lenne, kocsival 20 perc. Újpest-Cinkota, M0-n bő 15 perc kaputól kapuig. Tömegközlekedve 120-as busz (20 percenként jár), metró, másik metró, HÉV. Meg is van a bő másfél óra. De mondhattam volna Gazdagrétet, Farkasrétet, Hűvösvölgyet, stb.
Az autóba beülök, és megy, a BKV-nál az idő kb. fele a várakozás a megállóban. Vagy a járműre, vagy a járművön, ameddig megáll 1-1 percre párszáz méterenként. Egy büdös zajos Trabanthoz képest is vállalhatatlanul rossz alternatíva a BKV, ha csak nem közvetlenül egy metrómegálló mellett van a kiindulási és a célállomás is.
Én ezt sehol se vitatom. Csupán az érdekelne, hogy az autósok tisztában vannak-e vele milyen lenne a város levegője és mekkora dugók lennének, ha mindenki az ő életmódjukat követné?
És a Nagykörúti dugóban ülő autósok Újpestről igyekeznek Cinkotára vagy Gazdagrétről Hűvösvölgybe?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!