Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Forgalmi vizsgan kire hallgassak?

Forgalmi vizsgan kire hallgassak?

Figyelt kérdés
Oktató mondja a dolgokat, de ha vizsgabiztos mondja h forduljak jobbra rá kell hallgatnom? Vagy az oktatonak mondja h mit szeretne?
2020. júl. 15. 17:24
 1/4 anonim válasza:
53%

Szia!

Amikor a VB mond valamit akkor nagyon kell figyelni mert meg akar szívatni lehet..Tehát amikor azt mondja hogy itt szeretné hogy parkolj és megállni,várakozni tilos tábla van neked azt látni kell és nem szabad végrehajtani!

Holnap lesz a 2. vizsgám az elsőn sajna elhasaltam egy indexen..És mondta az oktatóm hogy van 1-2 útvonal ahol direkt el akar fordítani jobbra/ballra mert az tilos.

2020. júl. 15. 17:45
 2/4 anonim ***** válasza:
53%
#1 Akkor ez új dolog lehet, mert régen a vizsgabiztos meg sem szólalt út közben. Ha igen, akkor is csak azért mert megbuktál, és onnantól az oktató vezetett vissza.
2020. júl. 15. 18:15
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem azt mondta az oktatóm, hogy ha megszólal a vizsgabiztos, akkor se figyeljek rá. Ha azt mondja, hogy szeretné, hogy jobbra-balra kanyarodjak, akkor elmondja az oktatómnak, az oktató pedig nekem, így csak rá figyeljek.
2020. júl. 15. 20:42
 4/4 anonim ***** válasza:

Kihúzod az útvonalat, az oktató mondja merre menj.

A vb nem ad utasításokat.

Amúgy ha elvétesz egy utasítást (pl. következőnél kanyarodjon jobbra, de te egyenesen továbbmész), az sem bukás, sőt talán hibapont sem.

2020. júl. 15. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!