Hallgassak erre a szerelőre vagy vigyem el egy másik szerelőhöz az autót?
Bevittem az autót, hogy fogy a hűtőfolyadék és csúnya füstöt okád az autó ha gázolok (fehér/fehéres kék). Errefel azt mondta, hogy töltsem meg a hűtőfolyadékos tartályt és menjek vele amíg el nem fogy. Abból, hogy mennyi idő alatt fogy el meg tudja állapítani a probléma okát.
Most nem azért, hogy akadékoskodjak de amíg ilyen csúnyán füstöl az autó nem szeretném terhelni. Tényleg nem lehet másként megállapítani, hogy mi a baja? Én kell menjek és mondjam meg neki, hogy mit cseréljen ki?
Nálunk erre a jelenségre az a válasz, hogy az autó valószínűleg hengerfejes.
Lehet kicsit hülyén hangzik, de a füstnek nincs különös, nem megszokott szaga?
Az tuti, hogy hengerfejes. Fehéres füst, hűtőfolyadék fogyása, győjtógyertya kimenve...nem kell nyomozónak lenni, hogy rájöjjünk. Éppen ezért vagyok felháborodva, hogy lekoptatott a szerelő. Sajnos az olajat nem rég cseréltem és nem figyeltem meg, hogy barnás-e. De olyamatosan figyelgetem.
Hogyan lehet egyértelműen kivizsgálni?...természetesen a hűtőfolyadék fogyása mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!