Szerintetek fel fogja váltani a 600-as gyorsasági motorokat egy másik, de ahhoz hasonló kategória?
Én nem igazán tudom felfogni, hogyan halhatott ki ez a kategória, ezelőtt 10 évvel még a 600-as volt az Isten, mindenkinek az volt, az 1000-res motor meg csak egy erős ráadás volt. Most meg csak úgy kihal? Nagyon durva ez szerintem. De az egész motor biznisz haldoklik amúgy, alig vesznek új motorokat már a gazdag külföldi országokban is.
Szerintem a 600-asok végét is az jelentette, hogy néhány éve már az 1000-reseken is van ilyen üzemmódválasztó, ahol lehet szabályozni a motor erejét, gyengébb állásban pont olyan, mint egy 600-as motor, de a kedves vevőnek egy gombnyomásba kerül, és máris ott van alatta az 1000 köbcenti ereje. Érthető is a dolog valamennyire, ezelőtt 10+ évvel még nem sok ember mert felülni 1000-res sportmotorra, most bárki megveszi.
Hasonló kategória a 600-ashoz mostanában nemigen fog születni, elvégre most láthatjuk, hogy nincs rá kereslet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!