Mire hallgassak, mit válasszak?
23 éves vagyok és az első automat szeretném megvenni. Eddig hyüjtögettem,spóroltam,félretettem.
Már amikor megszereztem a jogosítványt tudtam,hogy nem suzukit akarok 250-ért..
Amit most főbb szempontnak tartok,hogy automata és újabb,mai darab legyen ( ez max 10 éves korig) .
2 millió max amit kocsira szánok. Van egy adott modell,ami tetszik, automata is.. Viszont a 2 milliót az aljának tartják ennél a modellnél. Benne van a rizikó, félek is kicsit,főleg amikorkörbeírják,hogy milyen hibája lehet.. Ilyenkor ajánlják az előtte lévő modellt. Azok meg02-2004-es vidzont automata,de az újabb modell jobban tetszik ésmi dig oda jutok.
Ha úgy keresek,hogy márkától függetlenül és automata,akkor a 2 személyes smartokat meg nagyobb egyterű autókat ad ki a kereső. Azok meg nem kellenek.
Nem tudom,hogy vállaljam be a rizikót vagy vegyem azelőző modellt és vergődjek,mert nem tetszik az.
Vannak újabbak is 2012-től máig pl 1,5 millióért ez lenne az igazán megérő minden téren,csak nem automata ésígy nem kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!