Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogyan válasszak? Hallgassak...

Hogyan válasszak? Hallgassak a szívemre?

Figyelt kérdés

Szóval.Az van most,hogy én eddig hippi voltam...de valahogy úgy érzem hogy én nekem nem hippinek kéne lennem,hanem emonak.Tudom hogy most fognak erre kritikus válaszok is jönni,de nem érdekel,akkor is megkérdezem.

Szóval hallgassak a szívemre?Szívem szerint emo vagyok,de a barátaim azt mondják hogy szerintük a hippi jobb.Ha az eszemre hallgatok akkor hippinek kell lennem.A nagy kérdés:hogy a szívemre vagy az eszemre hallgassak?

És kérlek titeket!! Tudom hogy ez nagyon fura kérdés,de kérlek titeket csak akkor válaszoljatok,ha tudtok erre megoldást.

2013. júl. 15. 09:36
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
azt a verziót miért nem választod,hogy:egyik sem..
2013. júl. 15. 09:42
 2/18 A kérdező kommentje:

mert akarok valaki lenni...

és szeretnék magamnak egy stílust

2013. júl. 15. 09:43
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem az ilyen tini baromságokon múlik,leszel-e valaki!Nem ezektől leszel valaki!Nem tudom,hány éves vagy,de elég gyerekes gondolkodás.
2013. júl. 15. 09:53
 4/18 A kérdező kommentje:

Jó tudom nem leszek tőle senki.

De a kérdés,hogy hallgassak a szívemre?

2013. júl. 15. 09:59
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

Pont akkor lesz saját stílusod, ha nem enged, hogy bármiféle irányzat behatároljon. Viszont ezt nem szokták elhinni a tizenévesek, mert akkor érzik magukat biztonságban, ha olyanná próbálnak válni, mint sok más kortársuk - még ha be is beszélik maguknak, hogy ők ettől egyéniségek és sajátosak.

Valószínűleg olyan kategorikus választ vársz, hogy "legyél hippi", vagy "válaszd az emot", de érdemes a fentieken elgondolkodni...

2013. júl. 15. 10:02
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
3 vagyok.Nem azt mondtam,hogy senki vagy,csak,hogy nem ettől leszel valaki!Nem azon múlik,hogy más mit gondol,hanem hogy Te mit szeretnél!
2013. júl. 15. 10:05
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Valóban nem hétköznapi kérdés.... :) A tanácsom,így 3 gyerek után,hogy ne mások után menj..legyen egy saját stílusod.Vegyítsd őket ha jól esik,nincs ez törvénybe megírva hogy ha nem vagy hippi..vagy emos akkor már ,,nem vagy ember se,,. Hidd el,jobb ha önmagadat adod,nem bújsz bele maskarákba,és ocsmány fekete cuccokba.Ötvözd a kettőt esetleg,vagy egyszerűen csak öltözz normálisan.Nem a RUHA TESZI AZ EMBERT!!! Aztán eltelik 2-3 év,és jókat fogsz nevetni a képeiden amiken viszont látod magadat.Mert ez bizony így lesz! Egyszer felnő mindenki! :)
2013. júl. 15. 10:28
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon egyetértek a többiek válaszával, tényleg úgy van ahogy írják. De mivel sokat forgok tinik között, tudom, milyen fontos ez még nektek, megpróbálok érdemben is válaszolni.

Két nagyon eltérő stílust néztél ki magadnak. Alapvetően a hippik vidámak, természetközeliek, pacifisták, és elítélik korunk konformizumsát, vagyis hogy mindenki ugyanúgy néz ki, ugyanazokért a (felesleges) anyagi dolgokért küzdenek.

Az emók is határozottan idegenkednek a jelentől, ám érzékenységük miatt leginkább befelé fordulnak, önmagukban akarják rendezni az ebben érzett konfliktusukat.

Persze ez nagy sarkítás volt, nézz utána mindkét témának, ha érdekel, és ez alapján dönts, mi illik hozzád (de keverheted is, ritkán "fekete vagy fehér" egy ember). Tök mindegy, mit mondanak a haverok.

Mivel azonban ebben a korban a stílus leginkább a külsőségekben nyilvánul meg, azt kövesd amelyikben jobban érzed magad. Ha tarkaruhákban akkor azt, ha feketében akkor azt. És fogadd el az azzal járó előítéleteket és kritikákat!

De mondom, ez csak ebben az időszakban fontos, később könnyebben fogsz azonosulni magaddal, de pár stílusváltás lesz még :)

2013. júl. 15. 10:39
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

Half'n emo-ra gondoltál? Vagy már nem iks tudom mi a neve annak az emo fajtának ami csak belül emo. Szóval, ha úgy érzed, hogy neked ez az életérzésed, akkor legyen emo életérzésed, de attól még megmaradhat a hippi külsőd. Vagy lehetsz saucy emo, azok hasonlítanak a scenekre, így nem is fognak annyira megvetni sem, mert ugye sok színes cucc és akkor próbálj meg nem fekete hajat, hanem mondjuk szőkét. Én is emo voltam, de kinőttem belőle. Saját stílusom van, maradt a sok fekete, de szeretem neonszínekkel hordani a feketét vagy pirossal vagy valami terepmintás cuccal.

Amúgy akár keverheted a két stílust is. Legyél dark hippi :DD Ja és kérdezhetek valamit? Füvezni szoktál akkor?

2013. júl. 15. 10:39
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
én hippi vagyok :)) hallgass a szívedre,és ne befolyásoljon mások véleménye :))
2013. júl. 15. 13:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!