Hogyan válasszak? Hallgassak a szívemre?
Szóval.Az van most,hogy én eddig hippi voltam...de valahogy úgy érzem hogy én nekem nem hippinek kéne lennem,hanem emonak.Tudom hogy most fognak erre kritikus válaszok is jönni,de nem érdekel,akkor is megkérdezem.
Szóval hallgassak a szívemre?Szívem szerint emo vagyok,de a barátaim azt mondják hogy szerintük a hippi jobb.Ha az eszemre hallgatok akkor hippinek kell lennem.A nagy kérdés:hogy a szívemre vagy az eszemre hallgassak?
És kérlek titeket!! Tudom hogy ez nagyon fura kérdés,de kérlek titeket csak akkor válaszoljatok,ha tudtok erre megoldást.
Az embernek kamaszkorában vannak a legérdekesebb gondolatai.Én 14 évesen gondolkoztam el először azon,hogy legyek-e emo.Arra jutottam,hogy miért is ne!A szemembe fésültem a hajam..vagdosni sose vagdostam magam,nem ittam,nem cigiztem,nem jártam feketébe,szóval az öltözködési stílusomban ez nem látszódott,nem is látszódhatott meg(nem úgy álltunk anyagilag,hogy tudjak egy konkrét stílust követni,olyan ruhákat venni),csak a hajam stílusa volt emo.Érzelmileg úgy voltam az egésszel,hogy tényleg sokszor befordultam,hol ezért,hol azért.Rájöttem,hogy ez így nem lesz jó,kicsit változnom kellene.Akkor még nem ismertem a hippiket,de egy énekesnő(jazz) ráébresztett arra,hogy mindent túl tudok élni,és hogy nagyon tetszenek a jazz és a blues zenék.Gondolkoztam,hogy ehhez volt-e öltözködési stílus..stb.Aztán rájöttem,hogy kit érdekel,hogy volt-e hozzá öltözködés,minden attól függ,hogy a szívemben mit érzek.AZtán láttam pár filmet,megismertem egypár videós emberke gondolatait,kinyílt a világ előttem,ez már 15 éves koromban volt,amikor középiskolába jártam egy városba..a falu olyan bezárt világ volt,hogy sok mindent nem vettem észre!
Aztán jött a változások kora.Minden,ami történt velem az formálta a személyiségem olyanná,amilyen most vagyok.A bezárt világból kitörve úgy gondoltam,hogy nem határolom stílusokba magam.Azt teszek,azt gondolok,azt érzek,amit a szívem diktál.Egyszer a szívem azt gondolta,hogy megnézek egy filmet.Fogalmam sem volt,hogy miről szól,csak rátaláltam.Megemlítették benne a hippiket,a pacifizmust,a természetet,a világ csodáit,meg hogy milyen fontos az,hogy észrevedd,hogy az élet egy csoda.
Utána néztem a hippiknek,kicsit vicceseknek tűntek a trapézgatyáikba a virágmintáikkal,na meg szabadszelleműnek is tűntek..és annyira megtetszett,hogy azt mondtam,hogy hasonló életérzést akarok létrehozni.
Azt gondoltam,hogy minek akartam eddig bezárni,visszazárni magam a kalitkába?Felesleges ezt tenni.Ha valaki bezárkózik,akkor az olyan,mintha egy szektába lépnél,ahonnan azt látod,hogy nincs menekvés.
Az élet nem egyszerű,ez a kérdés is többrétegű.
Szerintem vagy legyél olyan,mint a hippik voltak belsőleg,legyél olyan felfogásilag,de ne legyél konkrétan hippi.
Nem is tudsz az lenni.A mai világban az emberek próbálnak stílusokat utánozni,de nem sikerül,mert túl modern a világ,a szülők meg liberalisták,úgyhogy ja.. :)
Szerintem legyél olyan,ami szabaddá tesz!De stílusokba ne zárd magad és ne élj bezárt világban egy eszme alatt.
17/L-a jazz énekesnő Gloria Gaynor volt,akit máig nagyon tisztelek azért,aki.<3
Ha divatból szeretnél emo lenni, akkor csak szólok, hogy az a korszak már rég lejárt.;)
Szerintem orbitális nagy hülyeség konkrétan behatárolni a stílusodat, főként így előre eltervezni, hogy akkor ez vagy az leszek. Ez nem így megy. Magától jön. Öltözködj és viselkedj úgy, ahogy neked tetszik.
Legyél eredeti, és ne határold be magad.
Ha az eszedre hallgatsz, akkor mért kellene hippinek lenned? :D Nehogy azt hidd, azzal milyen eredeti leszel. Mostanában úgy elszaporodtak a hippik, hogy már nem tudom őket számontartani.
Én egyébként egyik ágazattal sem szimpatizálok, de stílus miatt még véletlenül sem néznék le mást, vagy próbálnék megváltoztatni. Szóval legyél olyan, amilyenként leginkább elfogadod magad. :)
Szerintem hülyeség ez az emo, gót (nem tudom hogyan kell írni :D) hippi , stb.
Miről szól?
1. Az adott stílus szerint öltözködnek.
2. Az adott stílus szerinti zenét hallgatják.
3. Az adott stílus nézetei követik , még ha ők mást is gondolnak .
Ezért HÜLYESÉG! De különösebben nincs azzal bajom ha valaki követ egy ilyen "irányzatot" csak én nem látom értelmét.
Hallgass a szívedre!
köszönööm a kommenteket.:)<3
sokat segítettetek.
nallam tokugyanezvooltahelyzeet. a hippi es az emo kozt voltam valahool..a barataimnaak.jobban tetszett a hippi enem nekem meg az emo..tudtaam h haa emo leszeek lesz olyan idoszak h sokan elfognak itelnii es utasitanii.
ha a hippit valasztottam vnaa ..nyilvaan mashogy neznenek.ram az embereek.
de en az emot valasztottam.es az igazii barataim igy is elfogadnaakk':))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!