Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Megkértem, hogy kicsit halkabb...

Megkértem, hogy kicsit halkabban hallgassa a zenét a kocsiban, azóta direkt rájátszik és zajong - miért?

Figyelt kérdés

Az egyik utcabeli fiú akkor szokott hazajönni, mikor a kislányom alszik. Nagyon hangosan szokta hallgatni ilyenkor a zenét a kocsiban, nálunk bent a szobában is zavaró, a kicsi felriad rá.

Egyik nap kimentem az utcára, mikor hallottam hogy jön, integettem neki, és mikor megállt, megkértem normálisan, hogy az utcában kicsit halkítsa le, elmondtam neki miért, stb.

Nem bunkóztam vele se most, se előtte!

Szóval nem erre számítottam, de röhögött egyet és elment, azóta még meg is áll egy pár másodpercre a házunk előtt hazafele, kicsit feljebb tekeri a hangerőt, aztán csikorgó kerekekkel indul tovább, padlógázzal.

Miért csinálja ezt?? Azt hittem nem vagyunk rossz viszonyban, és hogy nem nagy áldozat pár másodperccel hamarabb lehalkítani a zenét.

Vagy ennyire nagyot kértem? Mi baja lehet?

Mit tegyek most??

2018. júl. 5. 09:10
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Szimplán idióta. Sokmindent nem tehetsz törvėnyesen.
2018. júl. 5. 09:17
 2/16 anonim ***** válasza:
95%
Az ilyet jól szájba kell verni, mert a primitív állat csak abból ért. Hiába beszéltél vele normálisan, ez más kultúrkör.
2018. júl. 5. 09:24
 3/16 anonim ***** válasza:

Vagy van valami vélt sérelme vagy szimplán bunkó.

Legálisan a sorozatos feljelentésen kívül (zajongás, garázdaság, ki tudja?) nem nagyon lehet mást tenni.

2018. júl. 5. 09:25
 4/16 anonim ***** válasza:
Ha nincs valami 100 kilós csupa izom ismerősöd aki tényleg szájbaveri, akkor szólj a rendőröknek, hogy egy xy rendszámú őrült rendszeresen száguldozik az utcában, jó lenne, ha utána néznének, mert életveszélyes.
2018. júl. 5. 09:31
 5/16 anonim ***** válasza:
92%

Van slag a kertben? Fel tudod kötözni a kerítésre, nagyjából autóablak magasságot célozva?

Ki tudod nyitni a csapot észrevétlenül?

Ha három igen a válasz, tudod a megoldást...

Vagy két férfi rokon várja készenlétben...

Ha a szép szó után a hangosabb szóra nem hallgat, érdemes egy pillanatra megcserélni az akkukábel polaritását, na ettől kezdve se motorvezérlő, se nagy zene.

Utána belediktálni erőszakkal egy fél üveg pálinkát, aztán mesélheti mindenkinek, hogy mit álmodott...

2018. júl. 5. 09:46
 6/16 anonim ***** válasza:

Még véletlenül se legyél akkora tajparaszt mint az 5-ös válaszoló, míg a zajongás kapcsán gyakorlatilag nem lehet utólag elszámoltatni, az ilyen baromságokért téged könnyedén.

Előttem írták, vélt, vagy valós sérelmek. Amit te nagyon kultúrált kérésnek gondolsz, az másnak lehet sértő (a világ konkfliktusainak nagy része ilyenből jön).

Szerintem egyszerű a helyzet, le kell inteni mégegyszer, kifejezetten nyugodtan elmondani neki, hogy mit kérték, és megkérdezni, miért csinálja ennek az ellenkezőjét. A sok bunkó ilyen helyzetben lefagy. Ha nem működik, akkor tényleg be kell jelenteni a rendőrségen. És nem a zenét kell hangsúlyozni, hanem amit előttem írtak, hogy száguldozik valaki. Magam ellen beszélek, de ha megemlíted hogy tuningolt autó, akkor még a TEK is kivonul...

2018. júl. 5. 10:00
 7/16 anonim ***** válasza:

Most lehet sokan leszólnak de mind1!

Figyelj ha ennyire szeret szórakozni veled akkor hsználd ki!

Nekem is volt egy szomszéd aki szétb....ta a járdámat meg televerte az ablakot murvával mert neki visszakettő kézifékkel kell venni a kanyar! Na nem kellett kétszer mondani neki másnap ugyanúgy csinálta a kakucsringre való mutatványait!

Természetesen levideóztam és feljelentettem, most szegény lakatos úr busszal jár betont keverni!

2018. júl. 5. 10:01
 8/16 anonim ***** válasza:
Én lehalkitanám egy lapátnyéllel.
2018. júl. 5. 10:46
 9/16 dirtboy ***** válasza:

Én szerintem utána végnék egy követ.

Azért utána mert valószínű hátul semmilyen kamerája nincs,mert ha rakott is be az előre néz.

Másik meg hogy a hátsó szélvédő a fűtés miatt szerintem drágább mint az első.

Aztán próbálja meg be bizonyítani hogy én dobtam a követ.

2018. júl. 5. 11:37
 10/16 anonim válasza:
19%

Valószínűleg ő is félistennek tart benneteket gyerekeseket mert ti sok esetben azt gondoljátok hogy ha van egy vagy két gyerek akkor mindent megtehettek, mindenkit utasíthattok!

Hát őt pont nem tudod! Ennyi!

2018. júl. 5. 18:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!