Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A szívemre vagy az eszemre...

A szívemre vagy az eszemre hallgassak?

Figyelt kérdés
Első autónak vegyek egy megkímélt szép állapotú swiftet 1m-ért, vagy egy régebbi futottabb cliot 400e körül? Ti mit tennétek?
2019. máj. 28. 07:06
 1/8 anonim ***** válasza:
Bocs, de ebben mi az "ész" és mi a "szív"? Imádod a régi Cliókat? :-)
2019. máj. 28. 07:07
 2/8 anonim ***** válasza:
1 millióért biztos vennék inkább egy Polo-t/Corsa-t jól felszerelve, nem ezeket.
2019. máj. 28. 07:09
 3/8 anonim ***** válasza:
77%

Én hallgattak azokra akik tudják a "tutit". Első autóm egy olcsó kicsi gyenge fapados volt,mert első autónak minek jobb,ne azt törjem össze,olyan kell amiért nem kár... Akkor nem gondoltam bele abba amibe miután megvettem az autót már igen,már fél éve megvolt a jogsim amikor az autómat megvettük, előtte fél évig a 128LE turbós családi egyterűvel közlekedtem és senkinek semminek nem lett baja,pedig a mérete és az ereje se a tanulóautó volt. Az autóm tökéletes volt arra,hogy a városba elrohangáljak,de nyáron a nagyot használtam,mert a klíma nekem kell,egész nyáron a halálomon vagyok amúgy is, pestre 2 hetente jártam (250km oda) akkor szintén a nagy autóval és nem a 60le kínoztam az autót és magamat. Mondjuk én cascot is kötöttem a 13 éves fél milliót se igazán érő autóra (nem volt tétel az évi 30 cascora), pozitív az volt,hogy az a kicsi hyunadi,ha agyon csaptam volna akkor is kiment volna a világból,olcsó volt hozzá minden,így sok dolog lett csak úgy kicserélve és mindenből a legjobbat kapta. Majd el kellett 2,5 év után búcsúznunk,mert jobbnak láttam olyan autót venni amit tényleg mindig használni fogok. Hiába lett tényleg tipp topp állapotba hozva minőségi alkatrészekkel, gumi szettek is adac teszt szerint vásárolva stb annyiért tudtuk eladni ,hogy a már közbe megvásárolt kis méregzsák másik autómra tudtam venni belőle egy szett téli gumit.

Ha vissza pörgetném az időt,azt venném ami nekem kell és nem érdekelne azok véleménye,hogy olcsó legyen és guruljon mert első autónak olyan kell. Én egy megkímélt szép állapotú drágább autót vennék ami tetszik és ami megfelel!

2019. máj. 28. 08:54
 4/8 anonim ***** válasza:
Ne halgass a szívedre, vedd a Cliót.
2019. máj. 28. 09:56
 5/8 anonim ***** válasza:
Régebbi Cliok szerintem sokkal szebbek, mint a Swiftek. Ezért inkább azt venném, az anyagi keretet kihasználva minél jobb állapotút.
2019. máj. 28. 10:01
 6/8 anonim ***** válasza:
ha 2005-től gyártották a szwiftet, akkor azt. persze tudni kellene, mit tud a kicsike. amúgy látatlanban is a szwift.
2019. máj. 28. 11:00
 7/8 A kérdező kommentje:
#3 Igen pont erről van szó, mindenki azt tanácsolja hogy elsőnek olcsóbbat vegyek, amiben van igazság belátom. Viszont nagyon tetszenek a 2005 utáni swiftek.
2019. máj. 28. 12:22
 8/8 anonim ***** válasza:

Én elsőre a férjem "veterán" kocsiját vezettem. Még mindig megvan (karcolás nélkül), pedig 10 éve van jogsim...

Soha semmi balesetet nem okoztam, szenvedtem.

Mindig olyan kocsim volt, amire tellett. Elsőre egy kis Maruti, majd egy régi swift.

Most egy 10 éves Mitsum van, és egyszerűen imádom. Senkinek nem szabadna régi kocsiban ülnie (vagy amit nem szeret, csak muszáj).

Mivel sokat közlekedek, most is akármikor összetörhet az imádott autóm. Ez mindig benne van a pakliban.

Te tudod, mennyire vagy bizonytalan, vagy esetleg már régóta akartál vezetni, és magabiztos vagy, tudsz figyelni a környezetedre. De ég és föld olyan kocsit vezetni, amit szeretsz, vagy olyat, amit "jó lesz, mert erre telik csak"...

2019. máj. 28. 13:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!